reklama

Toruń

Mikka- teraz bylismy na pokoju i tam gdzie sie przeprowadzamyto tez na pokoj, no niestety troche kasy nam zabraklo na mieszkanie, gdybysmy szli na mieszkanie to musimy miec w kieszeni minimum 1000funtow

reklama
mikka - ja już sie zarejestrowalam, tylko zastanawiam sie jak sie te leki czy kosmetyki odbiera. W aptece, czy poczta?Jeśli pocztą czy kurierem to ile to kosztuje?!
Kasia - ceny mieszkań nieziemskie!

Asieńka odbierasz osobiście masz tam dalej jak zamówisz kosmetyki wyszczególnione w których aptekach możesz. Wiem na pewno, że w citomedzie na c.skłodowskiej i na pewno w aptece pod lwem na szerokiej/ już przy rynku nowomiejskim.

Asienka, Mikka DOZ jest jeszcze koło Tesco/Pepco ale nie wiem czy można odbierać tam zamawiane leki...na stronie chyba jest wykaz wszystkich aptek. A zresztą jak wysyłają kartę, to dołączają pełną listę aptek, gdzie można odbierać. Na pewno w Citomedzie i na mieście można :tak:

A my jednak zmieniamy datę ślubu - przesuniemy jak się da o tydzień później, bo akurat będzie wyprawiany roczek chrześniaka :tak:
Mam nadzieję, że da radę telefonicznie, bo dziecko mam chore ;/

Byliśmy w sobotę w Citomedzie - kolejki nieziemskie :szok: Wszystkie dzieciaki zakaszlane, zasmarkane, chore. Epidemia jakaś. Lekarz osłuchał Alana - niestety coś na oskrzelach ma. Dostał 3 syropy, które za nic nie chce dobrowolnie pić. Do tego temp koło 38, no ale nie zbijam niczym, bo nie podwyższa się.
Kiszę się w domu i sama czuję się taka niewyraźna...

Ania gdzie jesteś? A w ogóle gdzie Malina z Guciem?:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry