Kasiuch
Sylwestrowa Mama Aleksia
ok 26 tygodniaa w którym miesiącu trzeba zapisać się do szkoły rodzeniaczy to jakoś inaczej funkcjonuje
bo jestem zielona w tym temacie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ok 26 tygodniaa w którym miesiącu trzeba zapisać się do szkoły rodzeniaczy to jakoś inaczej funkcjonuje
bo jestem zielona w tym temacie
![]()
Kurcze to jak to jest z ta przychodnia na Bielanach, jak byłam w pierwszej ciąży i dzwoniłam, żeby sie zapisać na wizyte to mi babka powiedziała, że ta poradnia K jest dla kobiet które już rodziły i przebywały w szpitalu, więc sobie odpuściłam. Teraz chodze na Uniwesytecka i jestem wkurzona bo mnie ani razu nie zbadał i nie wiem czy wszystko w porządku. Chętnie zapisałabym się do tego Łojko tylko ile się czeka na wizytę? i czy daje zwolnienia, bo ja jestem teraz na zwolnieniu chorobowym.
wiesz najlepiej podjechać do szpitala i do tej przychodni wejść (jest za izbą przyjęć gin-poł) i po prostu zapisać się do dr Łojko na wizytę
on zawsze przyjmuje w czwartki w tej przychodni a zwolnienia daje bo ja odkąd pojawił się u mnie pęcherzyk ciążowy jeszcze bez zarodka to już jestem na zwolnieniu :-)[/QUOTE]batonik dam Ci namiary do dr. Drożdżala 056 6101141 to jest tel do szpitala. Zadzwoń jak najszybciej i się zapisz. Ja zapisywałam się w grudniu na kwiecień, a termin w czerwcu.

No i musze czekać do 5 sierpnia na wizyte u gina dupka, ale jak mnie nie zbada to mu wygarne, bo co to za lekarz, który tylko patrzy na wyniki moczu i morfologi i na tej podstawie stwierdza, że wszystko jest ok. Sam powiedział, ze mam krwiaki i nawet nie wiem czy duże czy się wchłaniają, boję się i chciałabym aby ktos kompetentny mnie zbadał, no i odmawiają mi wizyty w porodni 
Ja tez miałam nadzieję na burzę
Batonik dzwoniłam dzisiaj do poradni K przy szpitalu i tak jak sądziłam nie moge sie tam zapisać bo nie miałam problemu z niepłodnoscią. Cholera to dyskryminacja, bo gdzie to jest napisane że przyjmuja tylko kobiety niepłodne?No i musze czekać do 5 sierpnia na wizyte u gina dupka, ale jak mnie nie zbada to mu wygarne, bo co to za lekarz, który tylko patrzy na wyniki moczu i morfologi i na tej podstawie stwierdza, że wszystko jest ok. Sam powiedział, ze mam krwiaki i nawet nie wiem czy duże czy się wchłaniają, boję się i chciałabym aby ktos kompetentny mnie zbadał, no i odmawiają mi wizyty w porodni
Lencja Kornelcia prześliczna, też licze na córeczkę.
decyzja należy do Ciebie napisz czy chcesz nr