Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dzwoniłam do Naszego Lekarza (gdzie przyjmuje dr Alina Korycka) i tam to samo, bo skoro to pierwsza wizyta to na ten rok terminów brak, pomarudziłam kobiecie nieco, że pewnie, że pierwsza bo dziecko ma kilka tygodni dopiero i wiecie, że miejsce się znalazło? Idziemy już w ten czwartek!!!! 
No i cały dzień jazda, bo co ją kładłam to po chwili się budziła z płaczem.. Został nam jeszcze mocz, będziemy go rano do woreczka łapać.. i muszę do potem na Rubinkowo zawieść, tak oddałabym go w przychodni wojskowej i miałabym o wiele bliżej, a tak to będę śmigała z dzieckiem na drugi koniec miasta, bo jak na złość mój W. jutro raniuteńko jedzie w delegacje... Oj życie... Mam jednak nadzieję, że w czwartek będę tylko dobre wieści na wizycie!
fajjjjjjjjjjjjjjjnie bylo...tylko krótko ;/

Gucio powalił mnie swoją energią :-) Natalka grzeczniutka dziewczyna, a Olek i Tomek słodziaki kochane :-) Damianek..no cóż spał
Alek też 
Kto mnie podwiezie na spotkanie? Bo busem nie pojadę w taką pogodę ;/ Jak się nie poprawi, to mnie nie będzie ;/Lencja oj współczuję przeżyć ale najważniejsze że wizytę macie już w czwartek !!! a co do sobotniego spotkania aktywnych to jest ono przełożone na jutro, więc jeśli się zarejestrowałaś to przyjdź :-)