reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trochę starsi uczniowie

reklama
no a Bartek z testu na koniec 3 klasy miał 13 na 40 punktów
a napisał wszystko
czyli więcej niz połowa było źle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja się chyba załamie
boje się teh 4 klasy jak cholera

no tak to nie jest za dobrze. ale wiesz może inaczej będzie jak zmienią sie nauczyciele, różne przedmioty, moze znajdzie coś co mu się spodoba/zainteresuje??
Wiesz Konrad dostał 12 punktów na 30 a moze i na 40 z testu przyrodniczo-matematycznego też porażka, a na koniec roku z tych przedmiotów ma 4. wiec własciwie nie wiem o co tu chodzi??

jestem jestem...
wszystko przygotowane pieniądze wydane... hihih
oj jak to szybko dzidzia Twoja rośnie ;-) prześlij troszkę fluidów

:-):-):-):-)

a no rośnie rośnie

ja musze jeszcze nowe plecaki kupić , ale za bardzo siły nie mam żeby jedźic po sklepach , no ale jak mus to mus

a my dzis odebraliśmy mundurki do szkoły
raczej jeden , bo dla Bartka będzie dopiero we wtorek bo podobno dla jego klasy nie sa jeszcze uszyte
i powiem Ci że fajna ta kamizelka Pauliny , mi sie podoba

a jeszcze fluidki miały byc :-)

moga byc takie ????????

hiihi pewnie że moga ;-) u nas mundurków-dosłownych nie będzie, ale za to będą koszulki polo, ba bagatela za 40 zł sztuka i tylko 1szt. dla 1 dziecka. szczerze nie wyobrażam sobie tego aby mój Wiktor cały tydzień chodził w 1 polo :no: ale cóż

Taki fajny wątek, a ja go wcześniej nie znalazłam:confused:
Pozwólcie, że dołączę do dyskusji.
Dziewczyny, nie martwcie się tak o te testy. U Zuzy w klasie próbne testy szóstoklasisty i te wcześniejsze, w piątej klasie, większość napisała raczej źle, a na koniec było bardzo dobrze. Nie wiem, czy na tych próbnych pytania były trudniejsze, czy im pod koniec śrubę przykręcili? :eek:
W każdym razie, szóstą klasę Zuzka skończyła ze średnią 4,9 i czerwonym paskiem po raz pierwszy w życiu :-) Wcześniej na czerwony pasek średnia się łapała, ale zachowanie niestety nie (ADHD) :dull:
Jeśli chodzi o mundurki, to w nowej szkole (gimnazjum) jakoś nikt się specjalnie tym nie przejął. Tzn, są, bo tak nakazuje ustawa (granatowe t-shirty z logo i nazwą szkoły), ale na pytanie któregoś z rodziców, co będzie zimą, czy dzieci mają nosić te t-shirty na bluzę, wychowawczyni odpowiedziała, że nie-mają je po prostu mieć na sobie :dry: Minka, nie wiem, dlaczego u Was są takie drogie te polo. U nas 2 fajne, grube t-shirty szyte przez Reserved kosztują 24 zł. Aha, do stroju galowego są jeszcze krawaty z logo szkoły. Czyli komplet:2 t-shirty i krawat= 24 zł. Chyba nie najgorzej.

reklama
mundurki widzialam, jedna wielka tandeta niestety...
Konrad ma niebieski Wiktor ma zielony t-shirt w zimie mozna nosic go na bluze...

Do góry