reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trochę starsi uczniowie

tak sobie myślę, że u nas też by nie przeszedł pomysł z zastawianiem drzwi, bardzo dobry pomysł Basiu ściągnąc drzwi do momentu, aż bedzie tak jak my chcemy...

Wiec po długich naradach wojenno-rodzinnych postanowiliśmy, ze Konrad będzie dostawał promocje finansową za stopnie :-( a bedzie wyglądac to tak za "6" - 5zł, za "5" - 2zł, a za "1" minus 6zł. Wiem,ze nie jest to dobry pomysł, ale nie mamy już żadnego pomysłu na motywator!!! Promocja nie obejmuje przedmiatów tj. j.angielski, muzyka i wf!!

reklama
a czemu j. angielski nie ????????????????????????

muzyka plastyka w f i religia to rozumiem ale anglik?
no chyba że ma go w małym paluszku heh

no z angielskiego to ma same piątki ;-) całkiem niezle sie w tym jezyku czuje ;-)

a religia to ledwo 3 wiec zalicza się do przedmiotów płatnych

chyba zaczęło działać, bo wczoraj przyszedł Konrad i chciał skorzystać z internetu, ponieważ chciał zrobić zadanie dodatkowe na 6 z historii:-D

a u nas znowu afera, tradycyjnie o nie odrabianie lekcji...
We wtorek byłam na Dniu Matki u Wiktorka ;-) kilka zdjęc ponizej.

Basiu jak Twoje dzieci zapatruja sie na nowe dzieciątko w domu? czy nie ma z tego powodu jakis sesji?

Ja na samą myśl juz się boje, choc myslę, że Wiktork nie miałby nic przeciwko lecz Konrad brrrrrrrrrr

Moje dzieci narazie się ciesza i wszyscy czekają ale tak naprawdę to wszystko wyjdzie jak sie dziecie urodzi
ale za bardzo wyjścia nie maja jak sie pogodzić z ta mysla
planujemy zmienic mieszkanie na 3 pokojowe ale nie wiem kiedy nam się to uda

Baardzo fajnie, ze Twoje dzieciaki na azie reagują pozytywnie. Ja ostatni skłaniam sie do mysli powiekszenia naszej rodzinki. lecz na razie muszę poczekć, kilka nieprzewidzianych rzezy sie przypałętało do mnie. Ale jak zwalcze choróbsko to myślę iż mój Pan nie bedzie miał za dużo do powiedzenia... Będzie działał i tyle oczywiście razem ze mną :tak:

No i bedzie kolejny facet !!!!!!!!!!!!
a miały byc sukieneczki
teraz to koniecznie musimy zmienic mieszkanie bo Paulina zwariuje jak nie będzie miała wojego pokoju

O tak, chociaż wiesz nie wiem czy nie było by dobrze jak Paulina była by z Bartkiem w pokoju, a maluszki razem ;-)
bo nie wiem jak to 3 chłopców w 1 pokoju :szok:

reklama
oj nie Paulina z Bartkiem w jednym pokoju odpada na 100 %
oni już ze soba wieczne wojny prowadza
a Bartek tak chciał kolejnego brata to niech teraz im ustępuje
a zresztą maluchy i tak pewnie większość dnia spędzały by ze mna w pokoju
a potem to on będzie już prawie dorosły
heh niech ja pomysle co to będzie za 10 lat o Boże !!!!

Do góry