reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Jeszcze parę miesęcy wstecz mówił nie i basta!!! Ostatnio kiedy się zatrułam i haftowałam przez 2 dni chodził i podpytywał czy aby nie jestem w ciąży... Wiem, że nie chce, ja by chciała, ale nie wyobrażam sobie aby zrobić cos przciwko mojemu kochanemu;-) dzieci mamy już duże odchowane
ale hmm chciałabym wspólne ale wówczas będzie Twoje, Moje, Nasze... i tak jest ciężko, a Konrad (syn Roberta) chyba by nas zabił(może nie nas ale nowe dziecko na pewno) i tak już jest lepiej bo tak mi nie ubliża i nie znęca się nad Wiktorem...
Może jeszcze troszkę poczekam, a moze nie będę musiała prosić
ale hmm chciałabym wspólne ale wówczas będzie Twoje, Moje, Nasze... i tak jest ciężko, a Konrad (syn Roberta) chyba by nas zabił(może nie nas ale nowe dziecko na pewno) i tak już jest lepiej bo tak mi nie ubliża i nie znęca się nad Wiktorem...Może jeszcze troszkę poczekam, a moze nie będę musiała prosić

CZY NAPRAWDĘ NIKT JUŻ NIE MA OCHOTY TU ZAGLĄDAC ??????????????
DZIEWCZYNY HOP HOP
zbliża się koniec roku szkolnego
jak tam wasze skarby z ocenami bo u nas makabra po prostu
ci nauczyciele to chyba na głowe poupadali
właśnie wczoraj byłam na zebraniu u Pauliny
i nauczyciele powystawiali proponowane oceny
no i co z tego kjak wszystkie zaniżone niby po to żeby dzieci się nie ptrzestały uczyc
danego przedmiotu
idiotyzm
tylko rodziców denerwuja a dzieciom w domu sie potem dostaje pogadankę

DZIEWCZYNY HOP HOP
zbliża się koniec roku szkolnego
jak tam wasze skarby z ocenami bo u nas makabra po prostu
ci nauczyciele to chyba na głowe poupadali
właśnie wczoraj byłam na zebraniu u Pauliny
i nauczyciele powystawiali proponowane oceny
no i co z tego kjak wszystkie zaniżone niby po to żeby dzieci się nie ptrzestały uczyc
danego przedmiotu
idiotyzm
tylko rodziców denerwuja a dzieciom w domu sie potem dostaje pogadankę

minka_12
Cześć,
u Konrada też było zebranie (we wtorek) tragedia, ale u nas to nie nauczyciele, a młody
ale co ma być jak on wogóle nic nie robi!!! na półrocze miał srednia 4,3 pierwszy raz w swojej karierze, a teraz w nalepszym przypadku bedzie miał 3,5.
Kłamie, ściemnia i oszukuje non stop!!!
U Wiktora też nie najlepiej on nie chce wogóle czytać, całe szczęście, że literki wszytkie zna.
u Konrada też było zebranie (we wtorek) tragedia, ale u nas to nie nauczyciele, a młody
ale co ma być jak on wogóle nic nie robi!!! na półrocze miał srednia 4,3 pierwszy raz w swojej karierze, a teraz w nalepszym przypadku bedzie miał 3,5.Kłamie, ściemnia i oszukuje non stop!!!
U Wiktora też nie najlepiej on nie chce wogóle czytać, całe szczęście, że literki wszytkie zna.
oj pewnie sie jeszcze troche podciągnie z niektóryh przedmiotów
może jest tak jak u nas że nauczyciele zaniżali
Moja Paulina tez sie wogóle nie uczy ale ona poprostu dużo z lekcji pamięta
ale znowu jest makabra z matematyki
w klasie 8 osób jest zagrozonych na 20 w klasie
i niby o czym to swiadczy ?
ja wiem że prosto jest uczyc dzieci zdolne a co z tymi , które maja problemy?
może jest tak jak u nas że nauczyciele zaniżali
Moja Paulina tez sie wogóle nie uczy ale ona poprostu dużo z lekcji pamięta
ale znowu jest makabra z matematyki
w klasie 8 osób jest zagrozonych na 20 w klasie
i niby o czym to swiadczy ?
ja wiem że prosto jest uczyc dzieci zdolne a co z tymi , które maja problemy?
minka_12
z matematyka jest tak trzeba ćwiczyć duzo liczyć, jak nie będzie ćwiczeń szybko się ulatnia:-( Wiez myślę, że z matmy zawsze tak było i będzie:-( ja jestem bardziej osobą niepostronna bo sama swego czasu uczyłam tego przedmiotu i wiem jakie dzieciaki są
Co do podciągnięcia ocen bardzo trudno Konradowi będzie bo dzięki temu że miał dobre stopnie na półrocze teraz bedzie miał to co ma
wiesz jak ktoś ma na półrocze 4 z historii a w 2 semestrze 4 gołe pały to co maja postawić i tak ma szczęście że mu kobieta mierny postawiła!! wiec raczej zaskoczenia nie będzie

Co do podciągnięcia ocen bardzo trudno Konradowi będzie bo dzięki temu że miał dobre stopnie na półrocze teraz bedzie miał to co ma
wiesz jak ktoś ma na półrocze 4 z historii a w 2 semestrze 4 gołe pały to co maja postawić i tak ma szczęście że mu kobieta mierny postawiła!! wiec raczej zaskoczenia nie będzie
reklama
no fakt , a czemu on tak sie opuścił ????
czyżby tak jak umnie bunt nastolatka !!!!!
moja Paulina taka się pyskata zrobiła że hej
i ma jedno wytłumaczenie
a ty to same piątki i czwórki miałaś w szkole !!!!!
a z ta matma to fakt że w Pauliny klasie jest wiele głąbów poprostu którzy olewają
nauke i tyle no ale jest chyba tak że nauczyciel powinien dostosowac poziom
do uczniów w danej klasie
czyżby tak jak umnie bunt nastolatka !!!!!
moja Paulina taka się pyskata zrobiła że hej
i ma jedno wytłumaczenie
a ty to same piątki i czwórki miałaś w szkole !!!!!
a z ta matma to fakt że w Pauliny klasie jest wiele głąbów poprostu którzy olewają
nauke i tyle no ale jest chyba tak że nauczyciel powinien dostosowac poziom
do uczniów w danej klasie
Podziel się: