reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trochę starsi uczniowie

mój Bartek też niby zna zasady ale to się ma nijak do pisania
powie dobrze a napisze źle
przegłoskuje dobrze a napisze źle
a najlepiej jak w wymowie zgaduje czy tam jest s ,ś, czy sz
jak mówię żeby powtórzył bo źle powiedział

reklama
Minka- dysortograf zna wszystkie zasady ortograficzne, ale tylko ustnie. Napisze na pewno z błędem.

Daria mi coś wsopominała, że od nowego semestru będą nosić mundurki.:wściekła/y:
Nie wiem jeszcze na 100%, bo zebranie mamy w czwartek. Jak jest u Was i co o tym myślicie? :confused:
Ja jestem negatywnie nastawiona do tego pomysłu.

Cześć,

moim zdaniem mundurki to bardzo dobra sprawa, choc troche kosztowna, ale za to raz do roku. Wiesz jak byłam w USA to mundurki się sprawdzały znakomicie. Zresztą jak sama chodziłąm do szkoł pamiętam niebeskie fartuszki z kołnierzykiem...
Jestem za !!

U nas nic na temat mundurków nie mowili. A sama na razie nie mam zdania na ten temat. Wszystko zalezy od tego jak taki mundurek miałby wyglądac i ile by kosztował.

No właśnie, ciekawe jak będzie wyglądać ten mundurek. Mojej koleżanki dziecko w gimnazjum ma mieć białą bluzkę. Nie wyobrażam sobie jednej takiej, tylko co najmniej 3.
Ja też chodziłam do szkoły w fartuszku i nie wspominam tego super.:no:

no i z matmy będzie mierna
ta klientka jest porypana chyba
na sto procent na koniec roku będziemy pisać komisa jak tak dalej pójdzie

Czyżby i z tego wątku wszyscy pouciekali ??????????
:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
czy to FERIE

u mnie ferie dopiero od połowy lutego
ciekawe czy do tego czasu snieg poleży:cool2:

U nas ferie też od 12 lutego ;-) wybieramy się do Szklarskiej Poręby i do Pragi, oczywiscie liczymy na śnieg w gorach w Pradze niekoniecznie...

Ale napadało śniegu chłopaki są w niebie :-D

reklama
Do góry