Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no i gratuluje kobiety ;-)
potem już był babyhaler+nebulizator w częstym użyciuwitaj Joaś zrobiłam takie tosty z serem i szynką w opiekaczy dzieciom smakowały mi zresztą też bo często takie robięHej Dziewczyny!
Taszka - myśmy się chyba jeszcze nie poznały. Witaj zatem :-). Proponuję mini pizze lub zapiekane kanapeczki z .
Ściskam .
wlasnie wrocilam,...musialam od razu sie wyprysznicowac i przebrac bom spocona jak ... z tego goraca...po lekcji rytmiki bylismy pol godzinki na placu zabaw ale juz nawet mister Vincent chcial wracac bo mu za goraco w dupsko bylo ...teraz udajemy sie na zasluzona drzemke, mini lunchyk zaliczony a mamusie usiadzie sobie spokojnie (mam nadzieje) z kawka przed laptopem...obiad juz zaplanowany, mam elegancko pokrojony schabik to maz wrzuci wieczorkiem na grilla....dorobi sie kilka pieczonych ziemniaczkow i warzywka ugrilowane z jakims sosem. Jak ja uwielbiam lato...w zasadzie bez wiekszego wysilku mozna przygotowac pyszne jedzonko korzystajac z drzewek, krzaczkow i natury, sluchajac ptasiej muzyczki i szumu wody w jeziorze.....i jeszcze pifko takie swiezutkie schodzone z pianka - to jest TO!
kochana to straszne co piszesza my zalani jesteśmy od niedzieli , w poniedziałek w urodziny Maxa przyjechała straż to aż siedem godzin u nas siedzieli i przy okazji przekopali mi ogródek robiąc tamy , no i nic to nie dało bo w piwnicy nadal sufitu nie widać a mamy tam 2,20 m wysokości pompujemy cały czas na dwie pompy ale boje się że woda może wedrzeć się do pokoi na dole , wczoraj zamówiłam na allegro trzecią , w domu zimno piec z centralnego już kilka dni pod wodą stoi i boje się żeby go szl.... nie trafił , sąsiadowi z naprzeciwka mur się zawalił szafki z kuchni było im widać dziś cały dzień zamurowuje z synem dziurę już nie wiemy co robić![]()
nawet nie wiem co powiedzec:-( mam nadzieje ze to wszystko szybko przejdzie do historii a szkody da sie jakos naprawic....