kasik25
Zadomowiona(y)
witam sie we wtorkowy sloneczny,upalny wręcz dzień!!!
KASIK- witaj u nas ,rozgość sie i pisz kiedy masz czas...dziejue za twoje &&&-przydadzą sie bardzo-dziś wizyta u ginek i mam nadzieje,ze jest po owulce.Tobie zycze powodzenia odnośnie staran i upragnionej córeczki-ja mam parke ,wiec u mnie plec jest drugorzedna-byle sie udalo...choc gdzieś na dnie serca chyba chcialabym,zeby zawitala do nas mala dziewczynka...jenak najwazniejsze,zeby bylo,zeby zdrowe i ...zeby jedno
Witam i dziekuje

Dominis zajada sie buleczka, Arek w przedszkolu to ja na szybciutko wiadomo czytam... Daj znac co tam gin powie. Hym odnosnie blizniakow to Domis jest jednym z blizniakow bo na poczatku bylo widac 2 pecherzyki i Domisiowi serduszko bilo a na drugie czekalismy az sie rozwinie jednak z czasem zaniklo...
No i teraz jak sie bedziemy starac to mam nadzieje ze nie bedziemy mieli blizniakow bo 4 to oj

Tak tak wazne zeby bylo zdrowe my tak bardzo sie cieszylismy ze ciaze przeszlam w miare bez problemow porody tez a po 3 latach u Arka stwierdzono spektrum autyzmu wiec moge miec nawet 4 byle zdrowe
Milego dnia

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10