mama05
prrrryy szaaaalona :))
MAUREEN- na pewno bylo smaczne!!!
ja rowniez mowie dobranoc
))spokojnej nocki kochane-niech noc przyniesie zasluzony odpoczynek
)
ja rowniez mowie dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po pierwsze zdrowia Tobie i twojej córeczce.witajcie laski. znów parę dni mnie nie było!
a u mnie:
antybiotyk zaniechałam po 2 dniach bo ciągle zapominałam ale przeszło na Alicje!!!!!!!!!! dzis koniecznie musiałam skorzystać z porady pediatry prywatnie wizyta 100zł kosztowała i nadal nic nie wiem, moje biedactwo łapie ostatnio takie rzeczy o których nic nie wiem, najpierw ten mięczak zakaźny a teraz ma infekcje migdałow i zapalenie węzłow chłonych (górnych) plus wysypka niewiadomegho pochodzenia!!!! tak się martwie:-( wygląda okropnie... myslałam ze to rózyczka ale nie... dostała SUMAMED
Starszy pojechał do ojca na tydzien pierwszy raz po 12 latach po rozwodzie!!!
Rafałek od środy na obozie 2tygodniowym nie mam z nim kontaktu:-( po tym jak zgubił komorke nowej nie dostanie chyba ze sam zapracuje na nią.. smutno mi bo nie wiem co u niego ale konsekfencja w wychowaniu to podstawa
Angelinka weekend spędza u dziadków a od poniedziałku wraca do przedszkola
od dzis jestem na diecie bo 12siernia na wesele idę a sukienka ta czerwona ze spotkania klasowego z czerwca na mnie trzeszczy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3kg bym musiała się pozbyc i bedzie git;-)
a teraz zegnam WAS bo czas na relaks z mężem hihihi
a teraz MOTTO dla wielodzietnych mamusiek!!!: KORZYSTAJCIE Z ZYCIA JAK TYLKO MOZECIE!! MIMO ZMECZENIA MYŚLCIE O SOBIE BO TO NIE GRZECH! NALEZY NAM SIĘ NIE TYLKO MACIECIERZYNSTWO ALE TAKZE LUZ BLUES I USMIECH NA TWARZY!
POZDRAWIAM I DO USŁYSZENIA
Jestem ciekawa jak dziewczynki Twoje zniosą nowe przedszkole. Ja juz pusciłąbym Domisia do przedszkola, ale chyba 2 latka jeszcze nie przyjmą;-)sempe jak ja jeździłam na wycieczki były karty do telefonów, jak jechaliśmy gdzieś na zwiedzanie zawsze taki automat wisiał i można było dac znac że jest ok.- może takim starodawnym systemem mogłabyś sie z nim skontaktować i mieć spokojną głowę że mu sie krzywda nie dzieje
dziewczyny już sie cieszą, że jutreo idą do tego innego przedszkola, zobaczymyczy im sie tam spodoba....
ściskam wszystkie i nie pisze wiecej bo mały na kolanach mi przeszkadza...cdn.![]()
Iwoszku witaj tutaj!!!!! Jakiś wysyp mam wielodzietnych mamy na "Czerwcówkach 08". Chyba to zaraźliwewitam!
wstyd się przyznać,ale podczytuję was cichaczemjako świeża mama 3 dzieci :-)
Joaś, Azile - miło was tu spotkać:-)
zmykam teraz![]()