reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
nie moge w to uwierzyc...kilka dni temu zamieszczala albumy z nowymi fotkami z rodzinnego wyjazdu, rozesmiane szczesliwe dzieciaczki, ona taka pogodna nic nie wskazywalo na tragednie.....pisalam jej komentarze pod zdjeciami....nie, nie wierze, jak straszne kruche jest nasze zycie i dlaczego az taka smierc?????

Pawimi o kurcze.... wpadłam na chwile i jestem w szoku....
Strasznie mi przykro...:-( to wszystko jest niesprawiedliwe!?
Dlaczego on to zrobil?!?:no:
Biedne dzieciaczki... [*]:sad:

wiecie, bylam taka pelna energii i radosci na dziesiejszy dzien i jakos tak wszystko ze mnie opadlo ;-( przyszlo mi na mysl ze piszemy sobie na jakis tam forum x czy y, zawiazujemy znajomosci, przyjaznie, obnazamy niby swoje problemy, uczucia, opowiadamy obficie o swoim codziennym zyciu,prowadzimy bogaty swiat wirtualny ale tak naprawde....to nie wiemy i nie jestesmy w stanie przewidziec ze u naszej bliskiej znajomej z komputerowego monitora moze dojsc do takiej tragedii.....i to z dnia na dzien, wczoraj pogodnie spogladala ze zdjec a dzis juz jej nie ma :-(

Przepraszam ze sie wcinam

ale przeczytalam post pawimi
i jest mi strasznie przykro..normalnie caly dzien od rana mam to w glowie i ciagle o tym mysle co nim kierowalo ze to zrobil !!
tez znam O. z innego forum gdzie pisala..
jej posty byly zawsze takie radosne z poczuciem humoru,fajna wesola babka...

i normalnie nie wierze w ta tragedie !!

tak mi zal dzieci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wymazalam ten artykul, dziewczyny na tym watku jej nie znaly, nie sadze ze potrzebny jej jest tego typu rozglos. Ktos zainteresowany znajdzie informacje w tym temacie jesli bardzo bedzie chcial, uszanujmy ja prywatnosc, nie ma potrzeby zeby jej zdjecia i nazwisko fruwaly bez powodu w sieci. Zauwazylam tez ze jej rodzina wykasowala jej konto na FB wiec pewnie nie zyczy sobie az takiej pompy wokol tej tragedii. Byc moze te wszystkie kondolecje i komentarze sa zbyt bolesne i przytlaczajace.

Długo nie pisałam, bo długo nie mogłam was doczytać, poza tym miałam gościa i jakoś tak czasu mniej

Straszna tragedia [*][*][*]

mamo gratuluję i dziękuje za wspomnienie mojej skromnej osoby
maureen buziak
weroniczkasynek jak zawodowy sportowiec na tych zdjęciach, gratuluje
:tak:
napiszze coś później bo mały strasznie jęczy :confused2:

reklama
witajcie niedzielnie...

Anna.S.- cieszę sie ,ze się odezwałaś:tak:najważniejsze,ze u Ciebie wszystko si..wleć i opowiadaj co u Ciebie -czekam:tak:

wlasnie sie dowiedzialam ze moja wieloletnia znajoma z innego forum ktora byla rowniez moja dosc aktywna kolezanka fejsbukowa (wielokrotnie wymienialysmy sie komentarzami, chatowalysmy ze soba, mailowalysmy, prosila niedawno o pomoc w projektowaniu pokoju dzieci...) nie zyje, zostala przedwczoraj zamordowana przez swojego partnera, ojca jej dwojki malych dzieci dokladnie na ich oczach:szok: Byla zmasakrowana nozem i jak przewiezli ja do szpitala tam zmarla....

Pawimi....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
chyba go diabeł opentał!!nie znajduję innego wytłumaczenia-na takie tragedie nie ma wytłumaczeni!!!!!
i to przy dzieciach??????????????!!!!!

a czy ta kobieta była z Polski???wiem,mało to istotne ,ale w wiadomościach nie mówili nic o takiej tragedii.....

wczoraj mi siostra napisała sms'a,ze w Płocku wczoraj zginął pilot...a w maju lecieli do Wietnamu i On był kapitanem ich samolotu.....:-:)-(

kochane po takich wieściach trzeba złapać trochę oddechu..pewnie dziś na wątku ruch bedzie niewielki...

doceniajmy to co mamy...........
ściskam Was kochane.

Do góry