Hej!
Weroniczka - Wspaniały Sataś! Pierwsza fotka niesamowita! Aż się mi wierzyć nie chce że on jest w wieku mojego PAwełka
Pawimi -
[*] Przykro mi! To straszne co się stało. I to jeszcze bliska osoba i dzieci przy tym wszystkim :-(
Mamo - Ależ fantastycznie z pracą, szefową, umową i nianią na dodatek! No ułożyło się wszystko wspaniale! Miłego wyjazdu życzę!
Ewuniaf - Dzieciaki fantastyczne! A Michałęk i Hania baaardzo podobni do siebie :-)
Zdrówka życzę!
Agatulka - nie daj się! Co to za szef w ogóle. Tak się nei traktuje pracowników! Powodzenia na egzaminie!
Joaś - współczuję zguby, Może jeszcze sie znajdzie? Szkoda sesji trochę ale jak umowa juz byłą napisana i obliczona na naciąganie to i tak nie wiadomo było co z tego wyjdzie...
U nas dodatkowa atrakcja do miliona spraw w tym miesiacu. Łukaszowi wyszła w weekend ospa

Rozumiem że za 2-3 tyg Dominika... super! A w pt zabawa urodzinowa Pawełka, i wesele mamy w sobotę, i potem końcóka budowy i przeprowadzka...
Poza tym prasowanie mnie przerasta (w sensie wysokości stosu ;-)) i muszę zacząć organizować pakowanie... Juz się umówiłam z pania w sklepie na pudłą, zakupiłam worki, tylko taśmy szarej nie mam zbyt wiele... Jak pomyślę ile my mamy rzeczy to mnie ciarki przechodzą.....