reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam
ja wczoraj miałam powera energii i korzystałam ile się da i wc i łazienka czyściutka kuchnia lekko wycyckana tez :p
od razu mi lepiej bo dni lenistwa by
u mnei był pan kominiarz komin wyczyścił pogratulował brzuszka heheh i pojechał i mma na zimę komin zrobiony co mnie b cieszy

zdrówka chorowitym zyczę ja po chorobie teraz chucham na dzieci by one były zdrowe
Zuza ma dziś zdjęcia do legitymacji a Maks jutro jedzie do strazaków ciagle się coś dzieje
oby te prognozy ze pogoda ma byc sie sprawdziły bo tyle roboty w ogrodzie przed zimą jest ze szokkk

reklama
Hej mamusie kochane.

Ja jak zwykle w przelocie bo zaraz będzie moja podopieczna. Widzę że zaczynają się depresje i choroby jesienne. Nie dajcie się kochane. Będzie dobrze.

Wisieńka skończyłam :-)

obraz116v.jpg

Shot at 2011-09-20
obraz117zn.jpg

Shot at 2011-09-20
obraz118d.jpg

Shot at 2011-09-20
obraz119iv.jpg

Shot at 2011-09-20
obraz120kd.jpg

Shot at 2011-09-20
obraz121t.jpg

Shot at 2011-09-20

Weroniczka piękna , o matko , omatko. to już wiem czemu Mila dziś wcześnie wstała. Chciała zobaczyc kiecunię:-):-):-)
ewuniaf dzieki , ja tez mam nadzieję, ze się uda, chociaz trzeciego zmajstrować:tak:
U nas chyba jakis skok rozwojowy albo opukac coś z moją laktacją. Mila jadła dziś co 4 godziny w nocy a nad ranem od 6 do 9 to co chwilę wisiała na cycu. No i jakies takie miekkie sa cały czas. Mam nadzieję, ze to przejściowy kryzys.
Pogoda paskudna tfu. tfu. Moze nie bedzie lało cały dzien to pójdziemy na spacer

Ostatnia edycja:
ja tez na chwile
Katrina ogromniaste gratki i trzymam kciukasy za wspaniałą ciążę
Weroniczka cudna kiecka woow normalnie robi wrażenie, talent to ty masz
Wisienka ja właśnie jestem na etapie myślenia kiedy to zrobić te chrzciny czy w tym roku czy w maju razem z komunią (mój Alek będzie miał komunię) ale nie wiem czy tak można
Ewunia ciesze się że wpadłaś choć widze że nastrój nie dopisuje trzymaj sie kochana
mama a od ciebie tyle energii bije oby tak dalej
iwet super taki dzień i u nas by sie przydał
pawimi oj brakuje nam tu ciebie twoich mądrych postów ale cóż praca to praca
bedi zdrówka dla Patryczka

a my po kolei przechodzimy choróbska tylko jeszcze Michaś zdrowy oby tak zostało bo normalnie strach bierze
a co do pracy to ja modlę się żeby jak najdłuzej zostać w domu ale to będzie już zalezeć od mojego męża czy zarobi na tyle żeby utrzymać z jednej pensji rodzinke,ja nadal zaganiana dzisiaj ide do księdza zapisać mojego starszego na komunie i juz sie boje bo doszly mi słuchy że 3 razy w tygodniu będziemy do kościoła chodzić

cokies chyba można bo u kuzynki na komunii były chrzciny 2 dzieci jednego malucha i drugiego co miał komunię:szok:My 9 pażdziernika robimy, Dlaczego musicie chodzić aż 3 razy w tygodniu omaklłoj!!!My mamy kredyt hipoteczny i Pol nie da rady zarobić na nas, za duże opłaty i za małe możliwości. Duzo pieniędzy tez idzie na dojazdy. Gdyby chociaż nie one.

A ja juz zrobiłam obiadek. Piersi z kurczaka pieczone na teflonówce, smazony makaron z cuury, surówka z rucoli i rosół z lanymi kluskami.
Mila śpi. Jesteśmy po 2 turze ćwiczeń.

Hej
Melduję się póki znalazłam chwilunie,u nas niestety zaczęły się kolki i mały przy każdym karmieniu mocno niespokojny.
Chorubska nas narazie omijają.
pozdrawiam was cieplutko
A to na dokładkę

magda - ale slicznosci wkleilas nam tu ;-) piekny jest!

wisienka ja tez znam wiele kobiet po cesarkach ktore maja kolejne dzieci z powodzeniem, niestety ameryka to byl kraj gdzie wiele cesarek na zyczenie wykonywano przez mase lat i to po kilka pod rzad. Dopiero ostatnio na wskutek mody proekologicznej obudzila sie tendencja to naturalnych porodow po np. porod silami natury po uprzednich trzech cc a wiec jest to mozliwe.

tak to jest dziewczynki - niestety praca to mus....mi tez jest- zwlaszcza przy tych zmianach ,teraz ciezako, szkoda mi troche mojego trzylatka ze musi tak zimowac calymi dniami w szkole, spedzilam z nim cale lato i troche sie "rozpiescilismy". No ale z drugiej strony przyjemnie jak kaska regularnie wplywa na konto...czlowiek tez sie odrazu inaczej czuje, ma jakas "wladze" w rekach chyba, jest niezalezny, swobodniejszy finansowo i ma mniej na narzekanie jakie to zycie do kitu....przynajmniej jak tak to odbieram.

weroniczka - jeszcze raz powtarzam ze masz niesamowity talent i bardzo podobaja mi sie twoje "produkty"!

lece...juz spozniona jestem, musze ladowac szanowna pupe do samochodu ...milego, hmm popoludnia wam zycze:-D

reklama
magda sliczny twój Bartuś. na kolki to dla takiego maluszka tylko delicol chyba mozna. My podawaliśmy od 2 tygodnia a potem przeszlismy na niemiecki sab simplex bo nie było szans. Po sabie spokój aż miło
pawimi ja tez próbowałam sn urodzić Emilkę,niestety podskoczyło jej tętno mocno bo powyżej 200 a u mnie blizna źle zareagowała, spieła brzuch i nie puszczało az zrobił się siny. Miałam potem krwiaki na nim. I buło szybie cc. I masz rację kaska jest przyjemna i praca musowa. mam nadzieję, zę kiedyś będe mogła przynajmniej robić coś co bede lubiała bo teraz to jedynie dla kaski. Fakt, ze ciezko zostawic swojego malucha w domku, ale konieczne dla wielu.

Do góry