reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie,

mama - mam do Ciebie pytanko, czym zastąpić sobie w ciąży krem pod oczy??? Wiem, ze retinol i inne takie nie są wskazane w ciąży.

reklama
katrinka-naprawde nawet krem pod oczy trzeba zmienic w ciazy masakra nigdy tego nie robilam,nawet nie pomyslalam kiedy masz wizyte u ginekologa?
mamo-coz po tylu latach antykoncepcji wszystko mi sie popierniczylo,teraz mam jakies plamienia,bol jajnikow i czuje sie dziwnie nie wiem nawet czy dokladnie wiem ile trwa moj cykl.pani @ powinna przyjsc za kilka dni ,ale ja dzisiaj testowalam i dupcia.moze za wczesnie,ale czuje ,ze znowu nic .
wisienko-rozpieszczasz rodzinke obiadkami,takie jedzonko przy czwartku wow.poklony.

mam i dobra wiadomosc w niedziele opuszcza nas nasz kochany lokator.ufff.
nigdy wiecej nie dam sie wkrecic w cos takiego.2 i ostatni raz.pewnie nawet dziekuje nie uslysze:(
dzieciaki w szkole bardzo dobrze juz nawet mati zrozumial,ze trzeba sie uczyc,ale ciezko nam pogodzic dwie szkoly w srode wracamy o 20h15 masakra zasypia w samochodzie.na dodatek sporo zadaja do domu i naprawde ciezko sie wyrobic ze wszystkim.
a ja i tak marze o trzcim haha
zuzinka-widze,ze ty tez taka slomiana wdowka-maz pracuje daleko i wraca na niedziele?

Witajcie, wpadłam przed spaniem. Pol pod prysznicem to jeszcze zalukałam.
iwet ja kocham gotować i moja mama tez kochała i u nas zawsze były dwudaniowe obiadki i tak mi zostało:-)Ciesze się, ze kochany lokator się wyprowadza. pamiętam tą ulge jak Pola brat się wyprowadził. Chciało się wołac HUUURRA:-D
katrina ja się smarowałam z AA takim dla kobiet w moim wieku i nie wiem co tam było czy retinol tez ale jeśli nawet to przeciez taka dawka nie zaszkodzi dziecku i to jeszcze z pod oczu:tak:
agatulka to wcinaj brokuły tam jest duzo kwasu. Różnie ciężarowki reagują, dobrze, ze tylko po kwasie:tak:

iwet - ja z racji wieku stosuje krem Loreal-REVITALIFT-Double-Lifting-pod-oczy i nie wiem - tam jest kofeina i pewnie coś tam jeszcze, kiedys czytałam, że są to dość silne składniki, które przenikają i nie powinno sie ich stosować będąc w ciąży, wizyte mam w srodę - tu poradnia dla ciężarnych jest szeroko otwarta w każda środę, wtedy i wszystkie pielęgniarki i lekarki są prawie tylko dla przyszłych mam,

Wisieńka - niestety, ale tu nie kupię żadnych polskich kosmetyków (Lirene zawsze sobie z Polski przywożę), a o AA mogę zapomnieć, niestety

witajcie kochane ..
u mnie smutków ciąg dalszy:((((((wczoraj przed 6 rano jak Tom wychodził do pracy Bono czmychnął Mu pomiędzy nogami i...nie wrócił...cały dzień go szukałam..wołałam,obeszłam pół naszego osiedla domków.....
on ma dopiero 5 m-cy..jeszcze dużo potrzebuje spać...często je bo żałądek jeszcze mały a tu kurcze 26 godzin jak już go nie ma;(((((
a jagorosze,że dziś o 16 jedziemy na Pomorze i wracamy w niedziele koło 17.....

jery!!!!!
ciągle chodzę od okna do okna-wychodze na taras i wołam...na noc zostawiłam na tarasie karmę ,ale nie ruszona nawet..

Witajcie,

mama - mam do Ciebie pytanko, czym zastąpić sobie w ciąży krem pod oczy??? Wiem, ze retinol i inne takie nie są wskazane w ciąży.
Katrina ja w ciązy nie używałam
jedyne co stosowałam to balsam nawilżający,z Musteli krem na piersi i krem podwójnie działający na rozstępy(nie mam żadnego po 2 donoszonych ciążach)..

nie mam na nic głowy...kończe herbatę i ide dalej go szukać..
pozdrawiam Was kochane...ależ mi smutno:(

Iwet-przykro mi z powodu I krechy...może jeszcze za wcześnie..

witam i ja z rana zaspałam lub udawałam ze budzika nie chce słyszeć :p i Maks ma dzis wolne bo Zuza na szczęscie na 11 ma
mama oby się odnalazł
to jak bedziesz na pomorzu wpadnij na kawusie :)))

to muszę dietę zwiększyć o spzinak i brokuły heheheheh a oba produkty bardzo lubię wiec nie bedzie problemu

Agatulka no oby się znalazł.....
Ty mieszkasz w 3mieście a ja jadę do Szczecinka-niedaleko Koszalina ;)więc troche daleko bede miała do Ciebie ,ale dzięki za zaproszenie..

jadę zawieść Zuzi zeszyt do szkoły bo zapomniała i od razu popytam wśród sąsiadów o kotka..

reklama
Agatulka no oby się znalazł.....
Ty mieszkasz w 3mieście a ja jadę do Szczecinka-niedaleko Koszalina ;)więc troche daleko bede miała do Ciebie ,ale dzięki za zaproszenie..

jadę zawieść Zuzi zeszyt do szkoły bo zapomniała i od razu popytam wśród sąsiadów o kotka..

moje trójmiasto to zaaa Gdynią 60 km heheh do koszalina nie ma tak daleko :p a mąz pochodzi kamienia Pomorskeigo a dokłądniej z Rewala wiec jedziesz w jego strony ale pewnie z innego kierunku :))
ja od rana jakis podły humor mam wrrr

Do góry