reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Asia a jak sobie dajesz rade z dzieciakami. Sama jestes czy masz kogoś do pomocy?U ciebie pewnie nawał. A jak malutka spokojna?
asasia a nospa ci nie pomaga?
U mnie obiad firmowy. Pierogi z takiej małej,rodzinnej firmy i barszczyk z wczoraj. Ja nas pakuję na wyjazd na WŚ. Na 4 dni
Mila dosypia

Na razie nie musze sobie dawać rady bo mąż jest i dzieli wysiłki. Problem zacznie sie za dwa tygodnie... ale moze dopracujemy sie jakiegoś rytmu do tego czasu?
U mnie rzeczywiście nawał ale nie jakiś straszny. Widać (.)(.) sobie przypomniały jak to jest ;-) Tyle że jak MAdzia robi sobie przerwę większą to czuuuuję, oj tak.

Witam wszystkie mamusie :) nawet nie wiem czy pasuje do dzisiejszych tematów, ale muszę się wygadać - powiedziałam dzisiaj szefowi o ciąży i po tej rozmowie byłam wkurzona i było mi przykro bo to co usłyszałam nie było miłe - niektóre ze stwierdzeń mojego szefa to 1. że nie wiem chyba co się robi by nie być w ciąży; 2. po co kończyć studia jak się planuje 3 dzieci (bo mam już 2) bo jak się ma tyle dzieci to wg. niego się chyba siedzi w domu , 3. że pewnie to zaplanowałam przychodząc do pracy (pracuje od 1 września a ciąża była dla mnie straszną niespodzianką 7 września). Czułam się jak na kazaniu u swojego taty tylko że ja mam już prawie 30 lat a nie 17 że trzeba mi takie kazanie robić. Ogólnie było spokojna rozmowa ale nieprzyjemna. Mam nadzieje że mu do środy przejdzie bo ja się dobrze czuje i panuję jeszcze długo tam popracować chyba że on mi to skutecznie utrudni.
I to na tą chwilę tyle - wypłakałam swoje żale i posłuchałam tego: Oficjalny Teledysk Jestem Mamą to Moja Kariera Natalia Niemen I am a Mother - YouTube i wiem że BYCIE MAMĄ to jest coś
Całuski i pozdrawiam
Dzięki że mogę się tu wygadać

Będzie dobrze iwet83 juz niebawem cie II kreski zaskoczą :tak:

My dziś dzień leniwie domowy. Mąż kafelkuje, rosołek sie pichci, ja sie kręcę po domu, dzieci też odpoczywają...

Dziewczyny, ja marudzę dalej. Dziś ostatni dzień głosowania. Mam w domu 4 kandydatów do ćwiczenia wytrzymałości i sprawności First-Bika. JEśli któaś nie głosowała to bardzo proszę o głos dziś do północy.
Hasło - "First Bike - biegiem na rower!"
Ankieta - GŁOSOWANIE - konkurs " Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub odblaskową kamizelkę! " - Zobacz wyniki ankiety

witam sie i ja..

my po obiedzie-Tom z Bono biegają-przyda się i jednemu i drugiemu..
dzieci u góry dokazują..p
podłoga schnie..pranie się suszy..

Asia a jak się głos oddaje bo nie mogę sie połapać??jak pewnie wszyscy wiedzą jestem noga komputerowa;/

Zuz Inka jak tam zdrowa już??

Mada 81 współczuję rozmowy z szefem...
a piosenka świetna.......poryczałam sobie.....

Wisieńka wciąż się zbieram z telefonem do Ciebie i ciągle coś...a ostatnio trochę się działo i miałam doły...i brak ochoty na rozmowy;( ale już się ogarniam i mam nadzieje,że bedzie si.....

Magda jak Batruś????????????

Iwet ściskam Cię... i nadal wierzę ,że Wam się uda powiększyć rodzinkę !!

pozdrawiam wszystkie babeczki i zmykam do książki;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry