reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hejka

Zdrówka dla chorowitków!Fotki super ;)
Zamilkłam bo nie mam weny na pisanie, przepraszam, troszke mnie problemy przerastaja ale jakos musi byc ;]
Mama05 mam nadzieje ze dzis juz lepiej ;) :* trzymaj sie i nie poddawaj :tak:
Ogolnie swieta juz za tyzein i 2 dni a ja tego nie czuje:( nawet niewiem czy bedziemy miec choinke:( ehhhh
Milego dnia wam zycze!

reklama
Wisieńka - niestety nie znam żadnej naturalnej witaminy C w kropelkach, ale ja mojej młodszej córce dzielę tabletkę aceroli, rozbijam na proszek końcem noża i podaję z odrobiną wody na łyżeczce ;-):tak:

marttini - współczuję zapalenia oskrzeli, też walczymy z tym cholerstwem już drugi tydzień, na szczęście najmłodszy zdrowy, ale pediatra nie omieszkała nas postraszyć szpitalem, jeśli by się zaraził...

Miłego dnia babeczki :) Piekę dziś karkówkę do chlebka, mniam :)

hej!

Wysmarowałam długiego posta ale Arti wyłaączył z guzika kompa zanim wysłałam... No i nie napiszę teraz dużo bo czasu mało:
Martynia wysypana i sypię ją dalej, ma wykwity na wewnętrznej stronie dłoni, najbardziej mamy problem z kroczem :-( Mimo wszystko mam nadzieję, ze Arti teraz zachoruję i będę miała z głowy ospę.
Sama ledwo żyję, jadę na fervexie, może pomoże.
A teraz mimo, ze mam ochotę na pisanie i czytanie muszę zmykać do obowiązków, które mnie przerastają. ZDECYDOWANIE.
Na swięta nie wyjeżdżamy, więc musze się do nich przygotować. Pozdrowionka

Liza tak,dzis już lepiej -dzięki..

Majqa jak Marek w nocy?

Joaś zdrówka i sił dla Ciebie ..
Domi też miała masakrę w kroczu jak miał ospę a przechodził ją jak miał rok i 5 m-cy więc był jeszcze na pieluszce...
oj..współczuję..

Leika smacznej karkóweczki :)) ależ mi zapachniało:)

Joaś zdrowia dla Martynki, Tobie sił i troszeczkę wytchnienia.

A u mnie dużo lepiej z katarem. Prawie go nie czuje , tylko delikatnie spływa mi po ściance gardła. A le to luks bo jeszcze 2 dni temu nie mogłam wcale się wysmarkać:tak:.
Wczoraj miałam kryzys związany z mega niskim ciśnieniem, przespałam pół dnia.
Dziś za to energia rozpiera. Wysprzątałam generalnie u dzieci, włącznie z reperacja tylniej ścianki w regale (bo sie zaczął sypać na całego. pare gwoździ sprawe załatwiło.) Teraz mała przerwa i dalej do roboty. O 17 mam konsultacje w szkole u najstarszego. Więc będę musiała do prowadzić się do ładu:)

mama - Maruś nadal budzi się co 1-2 godz ale raz spi ciągiem 3 godz więc może idzie ku lepszemu
joaś - u mnie ospa w zeszłym roku była, do odchorowania tylko Maruś został
azile - daj kopa w tyłek do roboty może mnie weźmie choć i tak dużo już za mną ...
leika - no niestety taki bobasek to tylko szpital ... zdrówka dla Was :)

U mnie średnio. Męża nie ma i na dodatek w niedzielę jedzie do Gdańska na 2-3 dni i jak zwykle ze wszystkim sama :/:/:/ Tata chodzi o kulach ... Ehh i tak dzień za dniem ... Czasem mam dość ale biorę się za twarz ... I @ nadal brak ...

reklama
Do góry