reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

katrina oj współczuje tych nerwów z brakiem wyników.
A ja tak na szybko. Byłam u ginki i nie potwierdziła sie cholestaza:) :-):-):-):-). Ciesze sie jak małe dziecko. Mam też zgode zmniejszanie nospy. Moge sama regulować. Wiec jest szansa , ze wróce do normalności z naciskiem na duży odpoczynek

reklama
jestem..

my dzis po urzędach latamy z Tomem bo opłacamy auto-cło,starostwo US...
potem sphinx i obaidek
potem kupilismy sobie buty
później 5.10.15 i 2 pary spodni dla Dominika bo powyrastał..dla Zuzy czapkę wiosenną i 2 zabawki
odebralismy Zuzę ze szkoły i do domu.

wlatuję z kawka do Was:)

Katrina buziaki słodziaki i nie forsuj się za bardzo!!

Zuz Inka ,Liza poprawy sytuacji zyczę!!

Joaś to dobrze,że ciut lepiej ,każda poprawa cieszy....

Pawimi ???????????????????????????? no żesz!! odezwij się kochana ..

Wisieńka nasza zalatana w pracy i nastrój ma nie bardzo bo w pracy młyn i atmosfera nie fajna...

Azile piękne wiesci nam przynosisz-cieszę się z Tobą!!!!!! :):):))

Bedii dzięki kochana ... jak przyjmę każde jajeczko -każde ;)))
u mnie dzis dalej spadek ewięc albo dzis a najdalej jutro bedzie @..

Joaś trzymaj sie... :*
Mama to i ja ci moge udostepnic swoje jajeczka ;-) hihihi oddam z checią tez łatwośc zachodzenia w ciaże ;P :) fajnie ze zakupy zaliczyliscie - czas spedzony razem napewno jest motywujący ;-)
&&&&&&&&& ciągle za ten cykl! :*
azile super ze jednak nie ma cholestazy!!! :-)

Ja bylam w GOPSie podpisac decyzje o żywienie w szkole, i zahaczylam o biblioteke... bede miala co robic - ksiazki pożeram ;-)

jestem , jestem mamusiu i nawet bezczelnie podczytuje ale juz na odpisywanie niestety czasu zabraklo:sorry: Zreszta nie tak dawno w koncu tu bylam:laugh2: przeciez naszej sempe odpisywalam dwa ..no moze trzy dni temu...Tak mi cala ta jej sytuacja przypomina do bolu to co i u mnie bylo, bo moj dzis stateczny syn tez grabiami machal i tez raz pobil sie z moim malzonkiem. Czytalam ten post Sempe na :ninja2: i mialam przed oczami wizje wydarzenia sprzed dwoch lat...chodzilo calkiem o blahostke a mlody rzucil sie na mojego m. z taka nienawiscia ze malo mu nosa nie polamal. Bylo, minelo...ja juz zapomnialam i zycze tego Sempe zeby jak najszybciej doczekala tego okresu ze takie wydarzenia zakopie gleboko w archiwum bez potrzeby wracania do niego. Joas ma racje - to w przewazajacej czesci chodzi o zazdrosc. Mi to moj syn powiedzial miedzy wierszami. Kurcze jak ja sie ciesze ze to mu juz przeszlo i mozemy miec miedzy soba zdrowa relacje.

azile - widze ze swietna wiadomosc, najgorsze wykluczone i teraz mozesz spokojnie spac. Szkoda ze cukrzyca wam sie przypaletala, no ale coz...na to juz nic nie poradzisz, wazne ze jestes pod dobra opieka.

Joas - ja o Tobie tez stale pamietam w modlitwach, modle sie o sile dla Ciebie i akceptacje tego co sie teraz dzieje w Twoim zyciu.

Weroniczka - strasznie mi przykro:-( ale z drugiej strony dobrze ze chociaz przez chwile mial prace...facet kompletnie nieuczciwy, napewno dlugo mu biznes nie pociagnie bo tacy nie maja umiaru i w koncu noga mu sie podwinie. Zycze zeby maz znalazl cos stalego i bardziej odpowiedniego, pamietaj ze nic nie dzieje sie z przypadku. Wiem ze wam teraz ciezko...jak Zuza pisala daj znac na zamknietym gdybys czegos potrzebowala w trybie pilnym. My zawsze tam jestesmy.

Liza - ja tez mam latwosc zachodzenia w ciaze...w dodatku w najmniej oczekiwanych momentach:-D

ewunia, bedi - ale te wasze pociechy szybko rosna! Dopiero obie chodzilyscie z brzuszkami a tu takie duze dzieci na zdjeciach!

zuzinka - rachunki mowisz...hmm, malo przyjemna sprawa, ja i moj maz tez ich nie lubimy, a one jakos nie chca sie odczepic i wracaja regularnie jak bumerang.:baffled: U nas notorycznie nienawidzone sa oplaty za szkole moich dzieci.. bo ledwie jeden rachunek zejdzie z konta juz nastepny trzeba wypisywac i tak konca nie widac a kwota niemala.

a u mnie wczoraj pierwsze 2/3 dnia byla wiosna, taka prawdziwa ze spiewajacymi ptaszkami i mocnym cieplutkim sloneczkiem a pozniej jakies tornada byly, zawieruchy i wieczorem snieg sypal z gradem:szok: Temperatura spadla o 20 stopni w ciagu dnia....dzis jest zimowo, co prawda bezsnieznie ale paskudnie zimno i ponuro. 150 km na poludnie od nas tornado zmiotlo miasteczko z powierzchi zabijajac 10 ludzi i raniac wiele wiecej. Widzialam zdjecia, szkoda slow i az wierzyc sie nie chce ze wtedy kiedy ja spokojnie radowalam sie cieplem tam, niecale 2 godziny ode mnie ludzie o zycie walczyli. Stad pewnie pozniej u nas taki spadek temperatury i ten snieg...
No ale mamy juz marzec czyli napewno zegnamy zime na dobre i to juz wkrotce. Pozdrawiam wszystkie goraco i zycze milego popoludnia!

witajcie

Mama- już prawie rozpakowane i pochowane, jeszcze trochę. Jutro przylatuje moja najstarsza, to może w sobotę pojedzie ze mną i pomoże mi papiery posegregować.

azile - pocieszające jest tylko to, ze jakby wynik był zły to juz bym miałam telefon. Czyli jest dobrze (taka mam nadzieję).

Liza - ano, jeszcze 3 miesiące i rozpakuje sobie mój spóźniony prezent urodzinowy.

Joaś - oby szło ku lepszemu. Nie trać nadziei.

Wszystkie gorąco pozdrawiam. Dobrej nocki.

Hej z rana.

Mama jak tam dzisiaj?
Pawimi fajnie ze zaglądasz :-) własnie slyszalam u was o tych tornadach, jednego dnia 15 ponoc przeszlo? straszne.... i to jeszcze tak blisko was! :no: ja bym sie bala mieszkac własnie w USA przez te tornada.... :nerd:
z tym zachodzeniem to u ciebie nie widac teraz :-D co stosujecie? :happy: :-D ;-)
katrinaa a jak starsza córa cieszy sie ze bedzie miec jeszcze rodzenstwo? ;-)

Kurcze przeziębienie mnie wzielo... ;/ do tego na dworze szaro-buro... dzieciaki rozwalaja zabawki i obiad musze zrobić... :no: nie chce mi sie...

witajcie..
wlatuję tylko na chwilę bo za godzinkę wychodzę...

Liza a u mnie ............@ w nocy przyszła więc kolejny cykl zaczęty...
wczoraj przeprowadzałam kumpelę i jak wróciłam to padłam na twarz..w nocy miałam koszmary i jestem baaardzo nie wyspana.

Katrina noo to przyjemności z najstarszą córą :)

Maqka-wena wróci..taki jej urok ,że raz jest raz jej nie ma -też to mam więc wiem jak jest..

Pawimi noo kochana :) zameldowałas się -Ty i Twój esej:)))
3 dni temu pisałaś ???????????????? toć to cała wieczność ;)))

Weroniczka jak na froncie u Was??

idę myć głowę i się szykować .
smacznej kawki kochane i miłego dnia;))

cos mi się porobiło i pewnie znowu wszystko bedzie w 1 zdaniu-wrrrr

reklama
hejka

mama to trzymamy kciuki za ten cykl już! kiedys musi sie udac! :* badz dzielna :-) jestesmy z Tobą :tak:

majqa oh te zeby ;//// ja tez sie nie moglam doczekac az miki przestanie ząbkowac i na szczescie juz jest spokój od miesiąca ;Pw sumie pitki chyba jeszcze nie wyszly, niewiem nie da zajrzec sobie w paszczę :eek:
Trzymaj sie:-)

Pogoda dzis do d**y ;/ :no: ale od juta ma byc ponoć slonecznie ;-)
milego dnia!

Do góry