Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!!!! No dramat. .Teraz to nie wiem nawet czy jest sens tam iść.. Jednej babce to nawet mąż u niego zmarł bo się facet przez 3 lata nie zorientował że pacjent ma raka.. 
i musiałam uciec.. Nikomu nie zazdroszczę, Cieszę się ich szczęściem i mimo wszystko daje mi to jakąś nadzieję.. Milka ja wczesniej bylam na forum dla starajcych sie od jesieni 2014 ale co chwila ktoras tam pisala ze jest w ciąży, aż doszło do momentu kiedy zafasolkowanych było wiecej niż starających sięi musiałam uciec.. Nikomu nie zazdroszczę, Cieszę się ich szczęściem i mimo wszystko daje mi to jakąś nadzieję..
Tylko dobijało mnie ciągłe sprawdzanie, ciągłe oczekiwanie, myśli: "a może teraz się udało". Musiałam odpocząć i na forum wróciłam dopiero po miesiącu. I tak jest lepiej. Nie wiem na jak długo. Bo czasem łapie mnie dół. Ale są też lepsze dniKiedy czuję się pełna sił
trochę depresję miałam, ale pomogli mi. Tylko że im dłużej czekam tym gorzej się z tym czuję
![]()
Próbuję znaleźć sobie jakieś zajęcie: robie ozdoby świąteczne, zapisałam sie na siłownie, może jeszcze zacznę na kurs chodzićStaram się odsunąć od siebie te myśli.
Tylko najgorzej przed świętami.. Niby to dobiero 4 cykl, ale zamiast zmierzeć do lepszego wszystko się psuje.. i jakoś te święta nie zapowiadają się szczęśliwie jak każdy będzie pytał : "czy jużjesteś w ciąży?" :-(
takze rozumiem Cie w 100%!