reklama
milenka30
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
milenka30
Mija tydzień od postanowień noworocznych,jak wam idzie?Sprawdzacie wagę?
Ja nie mam odwagi stanąć na wagę bo boję sie że jak nie drgnęła to oleję całą diete,a dziś znowu nakupiłam warzyw za 40zł,ale to na kilka dni bedzie.
Ja nie mam odwagi stanąć na wagę bo boję sie że jak nie drgnęła to oleję całą diete,a dziś znowu nakupiłam warzyw za 40zł,ale to na kilka dni bedzie.
madziolina_p
Ja sie trzymam, niecale 2 kg mniej, ale narazie pewnie woda ;-)
Edysiek
odkrywca
Ja stanęłam na wagę po tygodniu i stoi w miejscu. W sumie to jeszcze ma prawo, bo jeszcze na dobre nie zaczęłam diety.
Kupiłam sobie Linea 30+ - tabletki na odchudzanie oczywiście wiem, że po samych tabletkach nie schudnę, ale jako wspomaganie się przyda ;-)
Kupiłam sobie Linea 30+ - tabletki na odchudzanie oczywiście wiem, że po samych tabletkach nie schudnę, ale jako wspomaganie się przyda ;-)
madziolina_p
Napewno nie zaszkodza ;-)
milenka30
Madziolina ty odpadniesz pewnie niedługo.,bo dojdą co smaki na ogórki z bita śmietaną;-)
MAGDA motywujący jest spadek,a liczysz kalorie?tzn obrałaś ile mozesz zjeść dziennie?
EDYSIEK linea ma chrom chyba głównie i zieloną herbate w składzie nie?
Ja troche się podszkoliłam i chyba bardzo radykalnie czyli 1000kal to długi się nie pociągnie.Póki co od 8dni nie jadłąm słodyczy,smażonego,białego chleba,ziemniaka.Jem dużo warzyw aż za dużo chyba no i 2posiłki ciepłe przeważnie bo ja na suchym szybko bym wymiękła.Dziś będę robic te pomidory z cukinią i razowym makaronem
A co Zrobić z bakłażana?szybko i smacznie
MAGDA motywujący jest spadek,a liczysz kalorie?tzn obrałaś ile mozesz zjeść dziennie?
EDYSIEK linea ma chrom chyba głównie i zieloną herbate w składzie nie?
Ja troche się podszkoliłam i chyba bardzo radykalnie czyli 1000kal to długi się nie pociągnie.Póki co od 8dni nie jadłąm słodyczy,smażonego,białego chleba,ziemniaka.Jem dużo warzyw aż za dużo chyba no i 2posiłki ciepłe przeważnie bo ja na suchym szybko bym wymiękła.Dziś będę robic te pomidory z cukinią i razowym makaronem

A co Zrobić z bakłażana?szybko i smacznie
madziolina_p
Przekroj baklazana na pol wzdluz, wydraz, wypelnij mielonym z indyka podsmazonym z pomidorami i mozarella na gore i do pieca na ok 25 min
reklama
Podziel się: