reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tutaj coś dla tych, które chcą co nieco stracić :) Gubimy kilogramy i centymetry.

Moje ćwiczenia też w zawieszeniu, ale mam nadzieję, że tylko dziś.

Magda fajne te przepisy wasze i nie takie kosztowne. :)

reklama
Waga po tygodniu -1kg:tak:
Jestem z siebie bardzo zadowolona, bo poza paroma drinkami grzechów nie było. Czuję się super i czuję, że dam radę:tak:

Madziolina ty odpadniesz pewnie niedługo.,bo dojdą co smaki na ogórki z bita śmietaną;-)

MAGDA motywujący jest spadek,a liczysz kalorie?tzn obrałaś ile mozesz zjeść dziennie?
EDYSIEK linea ma chrom chyba głównie i zieloną herbate w składzie nie?

Ja troche się podszkoliłam i chyba bardzo radykalnie czyli 1000kal to długi się nie pociągnie.Póki co od 8dni nie jadłąm słodyczy,smażonego,białego chleba,ziemniaka.Jem dużo warzyw aż za dużo chyba no i 2posiłki ciepłe przeważnie bo ja na suchym szybko bym wymiękła.Dziś będę robic te pomidory z cukinią i razowym makaronem:tak:
A co Zrobić z bakłażana?szybko i smacznie

reklama
Brzmi apetycznie,jutro zrobię.w sumie to nie jadłąm nigdy bakłażana:sorry2:.A mozarella może być taka sałatkowa?bo ja z serów żółtych zrezygnowałam bo tłuszczu dużo mają.

Do góry