• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Tychy - polecam ginekologów z Dea Salus

Witajcie, z całego serca polecam Wam dziewczyny ginekologów przyjmujących w Tychach, w Dea Salus, na terenach przemysłowych. Ja wybrałam dr hab. n. med. K. Nowosielskiego, który wykonuje także badania prenatalne. Moja przyjaciółka chodzi na wizyty do lek. Tomasza Jureczko. Przy ul. Fabrycznej 2 przyjmują jeszcze dr Maciej Jędrzejko oraz lek. Tomasz Szulik. Jeśli wolicie panią ginekolog, to dyżury ma także pani Marta Szulik. Są to lekarze, do których mam pełne zaufanie. Zawsze konkretnie odpowiadają na każde pytanie oraz potrafią spokojnie i racjonalnymi argumentami uspokoić. Jeśli trzeba zlecają dodatkowe badania. Indywidualnie też podchodzą do każdej z nas. Co ważne -każda wizyta jest potwierdzana przez panie z recepcji Dea Salus, co jest ważne w dzisiejszym, zabieganym życiu. Natomiast w placówce oprócz badań cytologicznych, bakteriologicznych, hormonalnych można wykonać KTG, a także USG piersi, narządu rodnego oraz weryfikujące ciążę, a ponad to zakładane są wkładki domaciczne . Polecam:)

reklama
Ja z kolei mam dobre wrażenia po wizytach u doktora Gwary z gabinetu przy Filipa Nowary: www.ginekolog-usg.tychy.pl To dobry lekarz, ma wiedzę, ale też odpowiednie podejście do pacjentek, dużo tłumaczy i ma cierpliwość. Sam bada piersi, nie trzeba mu o tym przypominać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry