Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzieciaki najważniejsze
nad wagą będziemy płakać po porodzie![]()

:-)Dla wszystkich, które się martwią swoją wagą- zajrzyjcie na wątek majowy o zrzucaniu wagi po ciążyMożna się podbudować na duchu... mi pomogło ;-)
![]()

przynajmniej z tego co zauważyłam to te 5 kg przybrałam odkąd powiększają się moje łydki i kostki.. a już wcześniej coś tam się w nich działo
pociesza mnie fakt, że to tylko woda.. mniej mnie pociesza fakt, ze jeszcze 2 takie tygodnie i nie stanę na stopę bo już mam małe deformacje...Ja bez przerwy słyszę "Jejku ale ty masz brzuch jak byś już miała rodzić" teściowa za każdym razem jak mnie widzi to "Oj bardzo ci urósł brzuch od ostatniego razu" i w kółko to samoA ja siem dzis wkurzyłam troszku jakie niektóre baby są złośliwe, takie niby komplementy prawią że aż się odechciewa jakby same nigdy w ciąży nie byłyspotkałam dziś taka pseudo znajomą przypadkowo a ona o matko ale przytyłaś, a jaki masz wielki brzuch...aż mi się głupio zrobiło
startowałam z wagą 55kg na a wyglądałam podobno na znacznie mniej taką mam raczej drobną budowę nio a dziś (koniec 24 tyg) mam 7 kg na plusie nio i tak szczerze wcale nie czuje się jak jakieś monstrum wręcz przeciwnie mężunio też twierdzi że troszku więcej tu i ówdzie bardzo mi pasuje
)nio a takie baby to bym normalnie zastrzeliła przecież to normalne że kobietkom rosna brzuchy w ciąży!!!Dziewczyny jak sobie radzicie z takimi komplementami????Bo mi to troszku humor popsuło...chyba za bardzo sie wszystkim przejmuję;(
a ja wszystkim odpowiadam "Mam taki brzuszek większy bo mój bobas nie ma M! tylko całą willę dla siebie
"