Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A moze ktoras z mam pila w poprzedniej ciazy, jak tak to ile i czy pomoglo??? Ja pije pol litra dziennie, ale niedawno zaczelam, bo wczesniej mi nie smakowal...
ser za serem 

to samo się tyczy batoników
a moim ulubionym daniem obiadowym są naleśniki
z cukrem, z serem, z bananami i bitą śmietaną
mogłabym codziennie je jeść
teraz na szczęście woda mineralnie mnie troszkę stopuje z tym jedzeniem.. ale jak tylko zaczyna mi brakowac wody to już szukam czegoś na słodko w domu 
A co do sokow marchewkowych to pijecie?? Ja staram sie zeby dzidzia miala ladna karnacje jak sie urodziA moze ktoras z mam pila w poprzedniej ciazy, jak tak to ile i czy pomoglo??? Ja pije pol litra dziennie, ale niedawno zaczelam, bo wczesniej mi nie smakowal...
;-)ja pilam na poczatku te jednodniowe o ktorych mowila Michasia ale mi strasznie niesmakowaly bleee
i przerzucilam sie na ala Kubusie, ale tez krotko pilam, jakos nie lubie tych sokow z marchwia:-(
Ciekwa jestem czy to prawda z ta marchwia???
Czy tylko zbiegi okolicznosci
więc sobie nieżałuję.. bo szinaku nie lubię a i też ile można jeść czerwone mięso kiedy woli sie drób 
Także nie mam co liczyć że Rysio urodzi się z oliwkową cerą, no chyba że odziedziczy geny po mojej mamie której zawsze zazdrościłam ciemniejszej karnacji.