reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
A ja nie wiem co sie dzieje :confused: waga mi sie popsula czy co ??? Chyba nie mozliwe zeby przez dzien przytyc 5 kg :szok: w zeszlym miesiacu jak mialam wizyte to od poczatku ciazy przytylam 9 kg i tak stopniowo mi po 1 przychodzilo a teraz przez 3 tyg doszlo mi 4 kg a od wczoraj do dzis kolejne 5 ??????????? To wychodzi ze 18 od poczatku a przez ten miesiac 9 :szok:

No puchne puchne coraz bardziej ale szok ze az 5 kg w tak krotkim czasie jutro sie zwaze gdzie indziej mam nadzieje ze to tylko moja waga zawodzi ...

w szpitalu jak bylam to mialam 22 kg na plusie, po wyjsciu 18kg na plusie (woda z nóżek zeszła.. sporo jej było a i tak nadal mam obrzęki...) masakra jednym słowem juz nie mogę się doczekać porodu... ciekawe ile wtedy ze mnie zejdzie

reklama
Do góry