reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
ja w sumie dobiłam do 25kg na plusie, ale tak jak gin powiedział ponad 10kg zotanie w szpitalu bo zejdzie woda z nóg... i tak też było.. w szpitalu zostało 11kg a do dziś (2 tyg od porodu) spadło kolejne 5... czyli zostało mi 9kg... waga tak jakby stoi teraz w miejscu ale wydaje mi się, że to chwilowe :-)

ja w sumie dobiłam do 25kg na plusie, ale tak jak gin powiedział ponad 10kg zotanie w szpitalu bo zejdzie woda z nóg... i tak też było.. w szpitalu zostało 11kg a do dziś (2 tyg od porodu) spadło kolejne 5... czyli zostało mi 9kg... waga tak jakby stoi teraz w miejscu ale wydaje mi się, że to chwilowe :-)

ponad 10kg? wow! to bede na minusie?;) ale to jest prawda, bo w pierwszej ciazy tyle samo przytylam, a jak wychodzilam to juz mniej wazylam niz przed ciaza. to jest dopiero dietka;) ekspresowa;) a to, ze teraz stoi Ci Eli waga to i tak ruszy;) jak karmisz piersia to szybko sie jej pozbedziesz. trzymam kciuki!!!

ja chudnę średnio 0,5 kg na dzień :) dzisiaj rano wyskoczło 63,5...
Kasiunia mam nadzieję, że Cię dogonię i razem dobrnimy jakoś do wagi z przed tych 9 miesięcy :) - karmisz piersią prawda? Cwiczysz cos?

ja chudnę średnio 0,5 kg na dzień :) dzisiaj rano wyskoczło 63,5...
Kasiunia mam nadzieję, że Cię dogonię i razem dobrnimy jakoś do wagi z przed tych 9 miesięcy :) - karmisz piersią prawda? Cwiczysz cos?

ja tez mam taka nadzieje:tak:, tak karmie piersia, a co do cwiczen to na razie nic:-( mialam cc wiec musze poczekac jeszcze jakies 2 tygodnie i dopiero zaczne od jakis malych cwiczen

U mnie tez stanela po 13kg :-) i schodzi teraz ok 1 kg na tydzien, tyle ze ja juz osiagnelam wage sprzed ciazy i moze dlatego spala sie zwykly tluszcz...obecnie 1 kg mniej niz przed ciaza

reklama
Hej, ja dobiłam z zatrzymaniem wody itp do 21 kilo na plusie w dzien porodu(91kg) nie wiem ile zostało w szpitalu, ale na 6 dobę w domu ważyłam już 82, dziś po 12 dniach od porodu waga wskazuje 79, wiec jeszcze z jakieś 9 bym pragneła zrzucić, choć mogę i wiecej:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry