reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

dzięki:-D:-D
próbowaliśmy z woreczkami, ale wyniki ciągle wychodziły złe i doktorka kazała teraz tak spróbować, bo niby woreczek może się ubrudzić od pupy itd...

spotkałam znajomego, który stwierdził, że Szymi jest wielki (wrrrrrrrr:growl::growl:), bo jego 8-miesięczny syn waży 7kg:baffled:
Nie martw się, ja kiedyś usłyszałam, że Kuba to "byczek":baffled:

reklama
kurde mnie wkurza bo Franko za gruby, Oliwia i Wiktor za chudzi dla teściowej. Ale tak małe dzieci innaczej przybierają niż starsze. Franio zaraz 8kg przekroczy :) ale nie jest wcale gruby, a moja 5.5letnia córcia 15.7 a 7letni prawie 22.3. a cała trójka je bardzo dużo. I zdrowe są dzieci i chyba to się liczy nie? A swoja drogą mój M. ma 29lat i waży 58kg przy wzroście 178 :) to jakie mają być dzieci hehe

bo najgorzej wkurzają takie teksty, jak do mnie mówią że mały duży to ja pokazuję na tatę i mówię ma za kim :) 2 metry wzrostu :)

no widzicie, a ja 163 jakies mam, M. 180 to średnia wychodzi niezbyt wysoka ;-) a tu sie czepiają, ze Olcia za mała i za lekka...
e tam, lekarzom nie dogodzisz ;-)

reklama
Do góry