reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Dziewczyny
już nie wiem co robić, mała od wtorku popołudnia ma lużne kupki po jedzeniu każdym, a zwłaszcza mleku...najpierw myślałam że coś złapała z żlobka, więc trzymałam ją w domu, ale to trwa i trwa nie ma przy tym temperatury, jest raczej pogodna, ale nie mija nawet 5 minut po wpiciu mleka i mała ma juz kupke:/
kurcze nie wiem juz co sie dzieje, ogolnie nie jestem panikarą jeśli chodzi o takie rzeczy, ale wkurza mnie brak odpowiedzi czemu się tak dzieje...nic nowego jej nie wprowadziłam, lekarz zalecił zmianę mleka na bebilon pepti, ale nadal tak samo:/ wrrrr
co o tym myślicie?

reklama
A może to nadchodzące ząbki? Moja starsza córcia zdecydowanie częściej robiła kupki jak wyzynal sie ząbek i u lili podejrzewam to samo. Bo dzisiaj do południa zużyłam 5 pieluch, a potem spokój. No i mam wrażenie że cos nam się wukluje, bo nosek byl zatkany, a katarku nie ma. Ale jak Cie to niepokoi to lepiej idź do lekarza.

u mnie od rana juz 3 kupy luzne a malego nic nie boli czuje sie dobrze,radosny i w ogole-podejrzenie pada na zabki bo slini sie i wszystko do buzi pcha

Mazia no to dobrze ze to nie co innego np jakis wirus.
Ja musze znowu podac małemu czopka bo jest coraz bardziej rozpalony a narazie spi i nie moge mu zmierzyc temp.

a ja odkad daje marchewke to kupy nie robi sam tylko musze mu nozki do gory robic...
ehhhh dzisiaj dałam 80ml soczku jabłkowego potem reszte moze go to przeczysci :)

Bartus robi czasem jedną lub dwie na dzien a czasem wcale co drugi dzien,ale sie nie meczy przy tym oddaje głosy śmieszne ale to wszystko i jak kupka zrobiona to usmiech na twarzy:)

reklama
marti, a może mała złapała coś w żłobku? to niestety bardzo częste.

u nas kupa obowiązkowo w trakcie lub zaraz po śniadaniu ;-)

Do góry