reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
tak czytam o tym i wlasnie pisza ze lamblioza moze za jednym razem nie wyjsc, ale moze tez wyjsc od razu
koszt badan to zapewne za jedna serie
ja zanosze w srode bo tu na wsi tylko 3 dni w tyg robia takie badania
zobaczymy
oby nie

blu a nie dostalas skierowania od ogolnego?

dziewczyny a moze wiecie jak to jest z tymi badaniami kalu??
bo zaniesc to musze od 7.30 do 9 a nie wiem czy pawel rano zrobi:sorry2:, to czy to moze byc kupa z dzisiaj?

dziewczyny a moze wiecie jak to jest z tymi badaniami kalu??
bo zaniesc to musze od 7.30 do 9 a nie wiem czy pawel rano zrobi:sorry2:, to czy to moze byc kupa z dzisiaj?
Cześć!
Ja w zeszłym roku robiłam starszej córce i nosiłam 2 razy kupkę z dnia poprzedniego. Dopiero przy 2 badaniu wyszła glizda a leczyliśmy się całą rodziną.:sorry2:

moj pediatra dzis mowil ze w przypadku pasozytow to generalnie wystepuje u dziecka brak apetytu a jesli chodzi o mojego syna to co jak co ale tego to o nim powiedziec nie mozna:-D;-)
i wyniki wyszly okej:-)

reklama
A my zbieramy kał i na dniach bedziemy badac sie na pasożyty....hahah w lodówce robie kolekcje i dopiero oddamy:)

Dzis odebralam mocz córci-wsio ok..wiec nie wiem skąd ta 3dniowa gorączka bo wysypki brak a minął tydzień!! Może to jednak ząbki:)

Do góry