babki z łozyskiem na tylnej scianie -> to prawidłowe i najczęstsze występowanie łozyska

nic złego się nie dzieje
ja rozumiem
lady87, że nie powiedziała rodzinie o dziecku, ale kochana, trzeba wierzyć ze będzie dobrze. Ja straciłam jedną ciążę, ale nie mogłam zajść w kolejne, aż do teraz i też się bałam, ale u mnie najblizsi wiedzieli i wspierali. presja rodziny nie jest dobra i czasem warto im o tym powiedziec. Ja slyszałam wiele tekstów, kiedy będzie dziecko, a które z was jest temu winne, że nie mozemy ich mieć (to rodzina męza była taka udana), od niedawna dopiero nie pytali co z dziecmi, ale wiele krzyku i łez mnie to kosztowało. choc nawet teraz jak robiliśmy genetyke to tesciowa mnie spytałą, od kogo złe wyniki wyszły, ale jej wypersfadowalam, ze dziecko jest moje i meza i nie istotne kto ma złe wyniki, dziecko ma wspolne geny. :/
Susi86 ja rutinoscorbinu w ciaży bym nie brała,,, a jest na ulotce, ze można go brać??? mnie bolało gardło, teraz ma katar ale już nic mnie nie boli a katar lekki...
ja zrobiłam tak: witamina c 3xdziennie (dozwolone), chleb z masłem i zobaek czasnku w yciskany, jak pali to pomidorek do tego, tak samo z cebulka robiłam. piłam mleko z miodem i masłem, oraz herbatkę malonowa z cytryna i miodem, i jadłam ser biały z wyciskanym czosnkiem, pycha.
dziewczyny, wy tej wagi dziecka tak nie porównujcie ze sobą, o to czysta orientacja już teraz i pewnie lekarze mowili ze mogą być błedy w określeniu wagi, zarówno teraz jak i przed samym porodem, jest duza tolerancja wagowa