Digitalis
Fanka BB :)
cyśka gratuluję synka
ja też raczej nastawiam się że jutro jąderka zobaczę
Dziś była na wizycie i ustaliłysmy z gin że jak za miesiąc bedą dalej takie złe wyniki to przepisze mi jakieś preparaty z żelazem. Na razie kazała jeść suszone morele, ale ktos mi podpowiedział żeby pić sok z buraków i myslę że na to bardziej sie skuszę. Z racji skurczy w łydkach kupiłam NeoMag Skurcz, ale jak w domu sie wczytałam to nie zalecają tego kobietom w ciąży, wiecie jaki mg mogłabym brać? Gin zaleciła MagneB6 ale akurat była tylko wersja dla sportowców z guaraną więc nie wzięłam
Musze zrobić teraz badania i przy okazji badanie na Hiv.Czy Wam dziewczyny lekarki zleciły badanie na HiV?ja właśnie nie pamiętam czy miałam w pierwszej ciąży robiony,ale pytała czy chce więc robie.Jednak troszke jestem zawiedziona bo niestety niepoznałam płci,maleństwo niechciało pokazać.Nóżki były złonczone a między nóżkami pępowina.Pomału mnie już menczy to bablanie innych że będzie syn,albo pytania czy już wiemy co będzie,kurcze każdy dzwoni i pyta co juz pomału staje się męczące!Ciśnienie mam dobre jedynie odziwo waga mi spadła mam 2kg mniej niż poprzednio .Lekarka zawsze mnie waży na tej starej wadze z odważnikami .Czy Wasi ginekolodzy ważą na takich wagach,m twierdzi że te Wagi są bardzo dokładne ale wydaje mi się dziwne 2kg mniej hm...Także poczekam na 21 tydzień i jade na 4d ,bo bardzo chce poznać już płeć maleństwa a na 4d powinno być widać a i tak takowe usg miałam w planie robić