salernes
Zaciekawiona BB
Mama trzymam kciuki za Ciebie, na pewno wszystko będzie dobrze,dbaj o siebie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdyby wiedziała że jest nosicielką to dostałaby antybiotyk i ominęłyby ją te "atrakcje". Co do zakazu karmienia piersią po antybiotyku to pierwszo słyszę
6 grudnia urodziła sn moja inna kumpela z paciorkowcem i nikt jej karmić naturalnie nie zabraniał... No chyba że są różne antybiotyki na ta przypadłość i po jednych nie ma przeciwskazań a po innych są...
A ja jak to baba oczywiście dr google i o anemii i białaczce musiałam się naczytać 
A co do łózeczka to masz rację hehehe najwyżej syncio będzie ze mną pod kołderką spać 
. Z wodami płodowymi okazało się, że jest w normie, więc albo się ustabilizowało albo miesiąc temu źle zmierzyła. Dziś musiała to sprawdzić więc liczę, że się do tego bardziej przyłożyła i ten wynik jest bardziej wiarygodny. Oczywiście prowadząca czasu za wiele nam nie poświęciła, no ale tym razem chyba przekroczyliśmy minutę w gabinecie. Stawiam, że nawet przeciągnęliśmy do 2min!!!!!!

) a my mamy 10 na minutę, no i że martwię się że On nigdy nie śpi, bo do 1-2 z boku na bok się przewracam tak się Synek wierci, więc szukam pozycji wygodnej dla niego, jak wstaję do łazienki 2-3x w nocy to on też się rusza, rano jak wstaję o 6.30 to on też już się z nami wita. Mąż wymyślił, że On jak Leonardo da Vinci, śpi po 15-20 minut i dalej do pracy :-);-)
Pytałam, czy może jakąś herbatkę ziołową, może rumianek, to ona że rumianek owszem mogę, ale to bardziej dla mnie

apropo okręcania pępowiną - mój dzidź dostał dzisiaj pierwsze w życiu rodzicielskie pouczenie o nakazie trzymania się od tej zabawki jak najdalej
bo też mnie jakieś dziwne myśli dopadły
Niby dzieci tak od 36 tc coraz mniej się ruszają a coraz więcej śpią zbierając siły przed porodem, więc jeszcze 2-3 tygodnie i trochę odetchniesz. Doczytałam na głównym że ty moja krajanka, tzn. "mieszczanka"- szkoda że wyemigrowana ;-)
W sumie te czerwone mnie nie dziwią bo zawsze mi ich brakowało, nawet przed ciążą byłam na dolnej granicy albo tuż pod kreską, więc wyniki w ciąży mnie nie dziwią, bardziej martwią te białe krwinki :/
z góralem i pół-góralem
pupą jak się później dowiedzieliśmy ;-) Odkąd wróciłam od lekarza to miałam może maks półgodzinną przerwę, a tak chwilka przerwy i znów się kręci, zmienię bok, chwila konsternacji i to samo, już leżenie na plecach ani chodzenie nie pomaga 

jak tak będzie po urodzeniu to ja zniknę