reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U pediatry

Mariolka ... Mati zaczął po szczepieniu oczki wywracać do góry, a to są m. in. objawy padaczki....
Neurolog dał nam 50% szans, że to padaczka nie jest, ale musimy zrobić EEG główki i zobaczymy ..... to tak w skrócie, bo przy ilości płodzonych przez nas styczniówki postów .... mogłoby być trudno odnaleźć to co wcześniej na ten temat pisałam...

reklama
Tika trzynany kciuki!!! kurcze dzisiaj popoludniu wyjezdzamy wiec co i jak dowiem sie pewnie dopiero w niedziele lub poniedzialek :-( a moze ktoras mi wyske smska co? aha mam nowy numer tel 603906725

Kochana Karlam ... dzięki :-). My jeszcze dzisiaj po badaniu też nie będziemy chyba nic konkretnego wiedzieć, bo wynik EEG będzie nagrany na płytkę i ta lekarka ma go dostarczyć naszemu lekarzowi ... potem dopiero on musi to obejrzeć :rolleyes: ... i w przyszłym tygodniu mam do niego dzwonić i powie nam co i jak :eek:
.... ale i tak mam nadzieję, że ta lekarka powie nam choć .... cokolwiek ... jak będę wiedziała coś konkretnego to dam Ci znać ... i życzę udanego wyjazdu i super udanej zabawy ... bo to na to wesele chyba jedziecie :-)

A ja wierze, ze wszystko okaze sie nieporozumieniem!!!! I że mati jest zdrów jak ryba...
no, ale nerwy sa, pamietam jak mi lekarka wpisała na skierowaniu do neurologa drzenia grubofaliste i ja sobie wmawiałam dziecięce porazenie mózgowe... uffffffffff... ciężko być mamą, się człowiek wciąż boi...

ja tez mysle ze Mati jest calkiem zdrowy,trzymam kciuki mocno,mocno:tak:

a my dzis po wizycie,pani doktor byla zachwycona ze Laurunia sie tak szybko i ladnie rozwija,ma ponoc zdolnosci 9miesiecznego niemowlaka...to co by powiedziala na Michasia Karlam:-D:-D:-D

poza tym waga 7130gram :oo:
wzrost 65cm;-)
obwod glowki 42cm:-D

... uffffffffff... ciężko być mamą, się człowiek wciąż boi...

Abeja ... święte słowa.....

Moje Kochane .... dziękujemy za trzymanie kciukasków i wszystkie dobre słowa :tak::tak::tak:i ... prosimy o jeszcze :sorry2:!!! ... ponieważ badania nam nie zrobiono, gdyż Mateuszek nie zasnął :-(.

Przetrzymaliśmy go od rana z tym spaniem, co było baaaaardzo trudne i w aucie już "padł jak Kafka" i spał może z 10 minut, tak że pani doktor udało się założyć tą czapeczkę z tymi .... chyba elektrodami ... po czym nam się dziecko obudziło ... zrobiło zupełnie nie planowaną kupkę :dull: ... a że pani doktor była bardzo ładna, to Mateusz się na nią zapatrzył i zaczął ją zaczepiać .... aż pani zapytała, czy tatuś też tak dziewczyny kokietuje :dull:;-):-D

.... teraz się śmieję, ale tam nie było mi wcale do śmiechu, bo miałam nadzieję już się czegoś dowiedzieć ... a tu dalej nic i znowu czekanie do jutra do 12.00 ...

reklama
Do góry