reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U pediatry

reklama
Abeja ... dzięki!!! .... każde wsparcie nam się przyda :-) :tak:.
Jutro jeśli pani doktor nie zadzwoni, że jest dalej chora, idziemy na 13.30 na to EEG główki ... chciałabym to mieć już za sobą i znać wyniki ...

Tikuś (tak to można zdrobnić?) ja oczywiście rówież jestem z Tobą i Mateuszkiem i miejmy nadzieję, że jutro już wszystko będziesz wiedziała i okaże się, że niepotrzebnie się wszystkie martwiłyśmy:tak::-);-):-). Ale póki co trzymamy kciuki nadal!

My takze sie dolaczamy,miejmy nadzieje ze jutro wszystko sie wyjasni i to nic powaznego:tak:.Napisz zaraz jak tylko wrocisz jak bylo u lekarza,bo bedziemy umierac z ciekawosci:sorry2:.

reklama
Dziewczynki moje kochane!!!!!!! ... dziękujemy .... dziękujemy, aż mi się oczy spociły :sorry2::zawstydzona/y: jak poczytałam ile Was trzyma kciuki za nas. Z takim wsparciem musi być dobrze :-) Jesteście strasznie kochane :tak::tak::tak:.

Do góry