Madzia1403
Początkująca w BB
Myślę ze tak po prostu zrobię i napisze Wam czy pozytywnie czy negatywnie zostało rozpatrzone.Po prostu złóż papiery, najwyżej dostaniesz odmowę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę ze tak po prostu zrobię i napisze Wam czy pozytywnie czy negatywnie zostało rozpatrzone.Po prostu złóż papiery, najwyżej dostaniesz odmowę.
to dobrze o to mi właśnie chodziło. Też mam osobę niepełnosprawną w rodzinie.Oczywiście robię wszystko aby jej nie miał - z tym ze tak jak mówię jak i Fizjoterapeuta tak i w opiece społecznej mówią mi zebym się starała o orzeczenie. Mam brata z niepełnosprawnością wiem co to znaczy mieć osobę chora w rodzinie. A dziecko własne tym bardziej.
Wow to naprawdę bardzo szybko ja wszędzie czekam od dwóch do trzech miesięcy więc lecimy prywatnie.... A koszty nie są małe..To chyba po prostu tak trafiłaś. U mnie syn był wcześniakiem, miał wzmożone napięcie mięśniowe.
Do neurologa czas oczekiwania na wizytę to 2 dni. Do kardiologa był tydzień. Na turnus rehabilitacyjny czekaliśmy jakieś 10 dni. Może po prostu mieliśmy szczęście.
Jak później z nowym skierowaniem mieliśmy wizytę u neurologa (jak syn miał 6 lat) ze zrobieniem EEG to termin dostaliśmy za 5 dni.
Niestety czekanie na NFZ Cię nie ominie. To jest chyba zmora publicznych poradni. Nie potrafią na godzinę umówić. Przychodzisz rano i czekasz w kolejceObawiam się, że nawet z orzeczeniem badań szybciej nie wykonasz.
RozumiemNie, nikt mnie nie informował. Ale też nie miałam potrzeby, by takie orzeczenie posiadać.
W późniejszym wieku syn miał WWR i orzeczenie o potrzebie kształcenia specjalnego.