reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ubranka naszych Maluchów

A u nas przez szafingi i szalone babcie ( no i - trzeba się przyznać- matkę zakupoholiczkę..:-p) w sumie nie ma gorszych ciuszków, różnica polega na tym tylko, że na wyjście dżinsy a po domu głównie rajstopki, dresiaki, sztruksy na gumce, ogrodniczki. Kiedyś takie gorsiejsze po kuzynie odkładałam z zamiarem noszenia po domu, ale szybko zreflektowałam, że tych fajnych wtedy prkatycznie nie nosi i zmieniłam strategię - wszystkich gorsiejszych się pozbyłam i w lepsiejszych po domu chodzi a i tak nie nadąża ich wynosić...

reklama
Mi się udało w textil markecie kupić rajstopki gatta za niecałe 10 zł :) a dzisiaj w Auchan ładne komplety zimowe były (kurteczka i spodenki ocieplane) po 30 zł. Ale Hania ma sporo na ten sezon :)

No to szaleństwa płockie - ze zboczeniem majtkowo - rajstopianym:
1. Cocodrillo - wszystko z wyprzedaży - zielona czapka dzianinowa ocieplana, taka wesoła zieleń, 2 pary rajstop ( zielone i czerwone z warkoczowym wzorem ), trójpak majteczek
2. Wójcik - czarne rajstopy - pod kątem przedbrania jakiegoś li tylko oraz beżowe z kokardkami po bokach oraz super kamizelka taki serdaczek szaroniebieski jakby z piór - b. elegancka
3. Zara - 3 - pak majtek ( w Wawie za 19,90 zł nie powisiałyby chwili ), rajstopy beżowe w prążki ( w Wawie za 12,90 zł jak wcześniej... ), żałuję,że na kurtkę czy płaszczyk się rozmiarowy czy kolorystycznie nie załapałam.... :baffled:, duży wybór butów mniejszych był ale czarne trzewiki ocieplane jakoś mi nie podeszły
4. Pepco - bluzka, T-shirt, legginsy, majtki - wybór spory
5. H&M - 5 pak majtek - nie wiedziałam, że mają takie fajne wzory, w Wa-wie pewnie idą na pniu aby się pojawić na Allegro odpowiednio drożej :baffled:
I jeszcze na stoisku super opaska do włosów z filcową biedronką i spineczki czerwone w białe kropki - tu przegięcie cenowe w 2 stronę - x 2 jak w Wawie.

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam piękne majteczki w reserved- 3 pak za 15 zł i są ... marynarskie:tak::-D Z kotwicami, przesłodkie! czerwono- białę paseczki ,granatowo -białe i turkusowo- granatowe
A w f&f chyba za 9 zł 3 pak- pomarańczowe i zielone w leśne zwierzątka- liski i jezyki:happy:

Forever, mi też:tak: W sumie mamy 9 par i mam nadzieję starczy na pierwszy rzut:-) Garderoba do maja już skompletowana, kilka rzeczy nabyłam już nawet z myślą o jesieni, wszystko bez wychodzenia z domu:-D jeszcze w tą niedzielę szafing, rzeczy na sprzedaż mam już przygotowane i może jeszcze coś kupię i parę m-cy spokoju. Szkoda, że Miesio nie będzie mógł pójść na szafing:( Ostatnio była zumba dla Maluchów i tańcował z MIchałem, dali czadu. Ciekawe co teraz laski przygotują...

Aestima - fajnie macie z tym szafingiem... W Wawie są jakieś ale typu exklusiv z ęęę i ąąąą uczestniczkami, a to nie moje klimaty :sorry:

U nas jest super atmosfera, ostatnio prócz zumby reklamowały się eko sklepy, poczęstunek dla dzieci był. Zawsze kącik do zabawy jest, porady psychologa i takie tam. Mamy sobie mogą poplotkować trochę, niekoniecznie o dzieciach;-):-D Szkoda, że teraz pójdę bez chłopaków:(

reklama
Do góry