reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ubranka naszych Maluchów

Miesiem podczas szafingu i tak zajmowali się tatuś z dziadkiem:-p My z mamą buszowałyśmy po ciuchach i obsługiwałyśmy nasze stoisko ( nie biorę na szafing więcej niż 20 zł, jak chcę kupić- muszę sprzedać;))

reklama
Widzialam wczoraj super marynarkę dla Młodej - granatowy białe paski, nakładane kieszenie, styl marynarski jak nic - oczywiście na zaś - ale 79 zł to ja za nią nie dam :no:, więc albo na przecenie - ten sklep mi niezbyt po drodze :-( - albo mówi się trudno.... Trochę żałuję, że nie ruszyłam wcześniej na przeceny gł. do Zary bo się martwię o kurtke na przyszłą zimę dla Krysi - wiem, wiem że to jeszcze mnóstwo czasu ale nie chcę kupic czegoś konieczności tylko taką jaka mi się podoba - podchodzi mi fiolet, brąz - ocieplane spodnie z tego roku napewno się nadadzą na przyszły -, szarość...

Ja wczoraj wpadłam do second handu - dżinsy rurki Gap,T-shirt H&M czerwony w białe kropki - b. się Młodej spodobał, legginsy czarne ze złotą nitką na wszelkie bale i balety i kamizelka zielona khaki z pomarańczową podszewką - oczywiście wszystko na zaś :-p, za całe 25 zł.

Ja wczoraj wpadłam do second handu - dżinsy rurki Gap,T-shirt H&M czerwony w białe kropki - b. się Młodej spodobał, legginsy czarne ze złotą nitką na wszelkie bale i balety i kamizelka zielona khaki z pomarańczową podszewką - oczywiście wszystko na zaś :-p, za całe 25 zł.
uwielbiam takie zakupy a grosze:)

No i ja się czuję usatysfakcjonowana zakupowo - na totalnej wyprzedaży w Benettonie kupiłam Młodej brązową kurtkę na przyszły rok w stylu tegorocznej - taką typu puchowy płaszczyk rozszerzany na dole. :happy2:

forever a jak rozmiarowo u Was teraz? jaki rozm kurtki kupiłaś? wow to już ma na zime:tak: Emi mieści się w 86, pomalutku kupuję na 92 (stopniowo)

reklama
Do góry