Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ambitnie....nie biorę na szafing więcej niż 20 zł, jak chcę kupić- muszę sprzedać)

, więc albo na przecenie - ten sklep mi niezbyt po drodze :-( - albo mówi się trudno.... Trochę żałuję, że nie ruszyłam wcześniej na przeceny gł. do Zary bo się martwię o kurtke na przyszłą zimę dla Krysi - wiem, wiem że to jeszcze mnóstwo czasu ale nie chcę kupic czegoś konieczności tylko taką jaka mi się podoba - podchodzi mi fiolet, brąz - ocieplane spodnie z tego roku napewno się nadadzą na przyszły -, szarość...
, za całe 25 zł.uwielbiam takie zakupy a groszeJa wczoraj wpadłam do second handu - dżinsy rurki Gap,T-shirt H&M czerwony w białe kropki - b. się Młodej spodobał, legginsy czarne ze złotą nitką na wszelkie bale i balety i kamizelka zielona khaki z pomarańczową podszewką - oczywiście wszystko na zaś, za całe 25 zł.