Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czy balaklawa to właśnie nie kominiarka?
I szybko brudzą, ulewają, a matka z dzieckiem na piersi nie za bardzo może nadążyć z praniem, chyba że ma kogoś do pomocy. Także trzeba znaleźć złoty środek, ustalić, czy będziemy potem dokupować w razie W, czy wolimy mieć nawet za dużo, aby nie brakło.Rodziłam duże dzieci, ponad 4kg i długie, mimo to 56 także się przydały. Nie mniej dużo nie potrzeba, dzieci szybko rosną [emoji6]
U nas hurtem szła tetra. [emoji23]I szybko brudzą, ulewają, a matka z dzieckiem na piersi nie za bardzo może nadążyć z praniem, chyba że ma kogoś do pomocy. Także trzeba znaleźć złoty środek, ustalić, czy będziemy potem dokupować w razie W, czy wolimy mieć nawet za dużo, aby nie brakło.
A u nas wieczne ulewanie, aż w końcu się zorientowałam, że to nie jest zwykle ulewanie, tylko zwracanie częściowo przetworzonego i poskarżyłam się położnej. I jak zaproponowała zagęszczacz do mleka to nagle się okazało, że nie trzeba tak często puszczać pralki. I w ogóle życie stało się lepsze.U nas hurtem szła tetra. [emoji23]
Za to pobrudzone kupa po pachy ubranka pojawiły się później, ok 2mies, gdy kupa nie była już codziennie.
I szybko brudzą, ulewają, a matka z dzieckiem na piersi nie za bardzo może nadążyć z praniem, chyba że ma kogoś do pomocy. Także trzeba znaleźć złoty środek, ustalić, czy będziemy potem dokupować w razie W, czy wolimy mieć nawet za dużo, aby nie brakło.