reklama

Uciazliwe objawy

Kachasek na to to chyba jeszcze mam czas.
Ja już z dwa miesiące miewam sporadyczne skurcze i lekarz powiedział, że jak nie za często to nie mam sie przejmować, ale dzisiaj to cała seria jest i nwet teraz jak leżę, to jeszcze się pojawiają :zawstydzona/y:

reklama
Oby szybko przeszły...
Mi się jeszcze nie zdarzały ale gin uczulał, żeby patrzeć na regularność. Jeśli będą regularne - niezależnie czy co pól godziny, czy co godzinę (a co dopiero co 15min...) to mam ciupasem jechać do szpitala...
Jola obserwuj i jakby co, nie wahaj się bardzo - najwyżej po prostu Cię tam uspokoją :-)

wieczorem miałam jeszcze ze dwa i potem przeszło. Dzisiaj jest ok i niech tak zostanie :tak:
Pogoda piękna za oknem i nie chcę leżeć w łóżku tak jak ostatnim razem, a we wtorek będę u gina to zapytam go o te skurcze

Jolcia ufff... Super, że przeszły - ale zapytaj koniecznie o nie gina. Napisz potem, co powiedział o tym, jak często Cię trafiały, ok? :-)

Iza bardzo fajnie z tym stażem :tak: w końcu ktoś w ym kraju pomyślał;-)
Mi skurcze nie dokuczają tak jak wam ale brzusio mam często twardy, i teraznie moge sobie przypomnieć o co chodziło bo to chyba niedobrze...:confused:

Jolcia to uwazaj na siebie i się nie przemęczaj.
Sorga nie wiem o jakim twardym brzuszku myslisz, ale słyszałam o twardnieniu brzucha oznacza to stawianie się macicy czy jakoś tak i jeżeli zdaża się kilkanascie razy dziennie to nie jest dobrze.

ja się raczej czuje jakbym miała wzdęcie i twardy jest cały i to cały czas, to niesą żadne skurcze, jak go nie macam to ni ewiem, dziś rano taki dziwny jakiś... zobaczymy, jesli macie jakies rady bąz sugestie co to normalnosci/nienormalnosci zjawiska to czekam:)

reklama
Sorga u mnie zalezy od dnia,dzis np jest miekki,wczoraj byl twardy jak kamien,a tak wogole to nie mam zielonego pojecia dlaczego tak jest:tak:

a mnie ostatnio meczy niemoznosc ukonczenia sesji u pana kibelka,a to wszystko przez to cholerne zelazo ktore lykam,wkurza mnie to:szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry