reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uciazliwe objawy

Dzagud co to za lekarz? Państwowy? Jak dla mnie - dziwny jakiś :baffled:

Mam zgagę jak cholera :sick: Dorywa mnie kilka razy dziennie i już nawet mleko nie bardzo pomaga (poza tym, nie ciepię go!). A tych wszystkich "mącznych" tabletek i płynów nie mogę brać, bo mnie mdli od razu :sick:

reklama
Oj dziewuszki, bezsenności nie zazdroszcze, sama mam problemy z zasypianiem ale jak juz zasnę to śpię, bezsenność przerobiona jakis czas temu i mam nadzieje że nie wróci- polecam ciepłe mleczko:))

Massażyk:-) :-) brzmi cudownie:happy: ale jescze troche niestety:eek:

a ja znów zasnęłam późno (ok 4tej), rano nie mogłam oczu otworzyć, i ten paskudny ból głowy:baffled: jolu też jak się budzę, to mi się nie chce siku, zauważyłam, że budzę się przy przekręcaniu z jednego boku na drugi, jakoś bez sensu:baffled: :wściekła/y: no i zastanawiam się jak mam leżeć, jak na plecach - kręgosłup się odzywa, jak na boku, żebra mnie bolą:wściekła/y: ja chcę na brzusiuuuu!!! kotek o masażu to nawet nie wspominam, też mi się marzy taki porządny:tak:

mojego męża to pewnie bomba by nie obudziła, ale też przy tym stękam i tak mnie to męczy, jakbym przerzuciła tonę ziemniaków:wściekła/y: normalnie jakbym miała 80 lat, a nie prawie 26:baffled:

Esia, ja chodzę do Lux Medu. Naprawdę byłam zadowolona z tego lekarza, ale trochę mnie wkurzył tym podejściem.

Ja też się budzę w nocy, ale wszystko załatwiam na raz - przekręcanie, siusiu, napić się i jeszcze sprawdzę czy Młoda przykryta. Ale zasypiam natychmiast i wieczorem i po tej przerwie. Całe szczęście że bezsenność omija mnie wielkim łukiem.
Mój Mąż nie słyszy nic jak śpi - nawet dziecko go nie obudzi, ale ostatnio z niesmakiem stwierdził, że jak wstaję w nocy to mogłabym tak drzwiami nie walić, bo on się budzi. A najfajniejsze jest to, że mamy w pokoju drzwi harmonijkowe i nie mam czym walić!

reklama
Mój Mąż nie słyszy nic jak śpi - nawet dziecko go nie obudzi, ale ostatnio z niesmakiem stwierdził, że jak wstaję w nocy to mogłabym tak drzwiami nie walić, bo on się budzi. A najfajniejsze jest to, że mamy w pokoju drzwi harmonijkowe i nie mam czym walić!
Hehehehehe, właśnie sobie zrobiłam wizualizację trzaskających harmonijkowych drzwi. Fakt, że jestem wkurzona bo znowu spałam 4h, odszedł w zapomnienie. :-D:-D Dzięki Dzagud :-D:-D

Do góry