reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uciazliwe objawy

Pycia i to nie byłoby szczerze mówiąc takie głupie. Jak ja leżałam to była dziewczyna, u której wywołali poród, bo miała zatrucie ciążowe i męczyła się z ciśnieniem. A jeśli trafiłaby wcześniej do szpitala to prawdopodobnie teraz (po porodzie) męczarnie z ciśnieniem miałaby z głowy.
Choć to twoje ciśnienie wcale nie wygląda mi na jakąś katastrofę, ona miała dużo dużo wyższe. Ale ja nie jestem lekarzem.
Ja przed ciążą też miałam dość niskie, a teraz mam takie "książkowe", ale jak na mnie wysokie.
Co na to twój gin? Czy to on przepisał ci leki? Pewnie o tym pisałaś, ale sorki nie pamiętam.

reklama
Tak biore leki i wlasnie moj gin jest ordynatorem w szpitalu, dlatego tez jak cos to jutro uderze od razu do niego do szpitala.

Monika możemy sobie podać ręce - ja też mam niskie a teraz od bidy dobijam do normalnego. Choć ostatnio na wizycie znowu zaliczyłam 80 :baffled:

Ja wstalam i znowu mam 160/90 czekam do 11 godz. bo mniej wiecej o tej godz. jest juz spokoj i dzwonie do mojego gina i pytam czy mam isc do szpitala czy moze wiekasz dawka lekow :-(

Ja wstalam i znowu mam 160/90 czekam do 11 godz. bo mniej wiecej o tej godz. jest juz spokoj i dzwonie do mojego gina i pytam czy mam isc do szpitala czy moze wiekasz dawka lekow :-(

Pycia daj znać co z twoim ciśnieniem.. mam nadzieję że się unormowało i nie powędrowałaś do szpitala :baffled:

Efilo
chyba sobie wykrakałam bo dziś od rana strasznie mnie kość ogonowa .... :wściekła/y: więc pewnie już coś tam rośnie...

A tak poważnie to czy wy też macie takie objawy jak ból w tej końcowej części kręgosłupa? Mnie to jakieś 2 mies. temu dopadło, ale odpuściło po sesji z termoforem i po ostatniej nocy znowu boli że usiąść trudno...:wściekła/y::confused:

Nie slyszalam Pycia o takiej dolegliwosci (jako typowej dla okresu ciazy) ale mnie tez czasami boli ale tylko jak za dlugo siedze na pupie :))) bo ja raczej do aktywnych nie naleze hehe
A Ciebie boli caly czas?W kazdej pozycji?

reklama
Do góry