reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uciazliwe objawy

reklama
Ten wielki nos uszy i ręce to zmaleją po porodzie czy dopiero po operacji plastycznej? :szok:
Niestety nie wiem - byłam tak zdołowana wizją, że nie zapytałam...
Ale sądząc po wielokrotnych matkach można mieć nadzieję na jako-taki wygląd POMIMO przebytej ciąży ;-)

Pycia biedna jesteś... Dobrze że masz porządną opiekę gina i możesz na niego liczyć! :tak:

pycia nie zazdroszcze tego cisnienia!!! wytrwaj z nami do porodu :)))
efilo ja gdzies czytalam ze jak juz cos sie powiekszy w ciazy typu stopy czy nos sie wydluzy to tak zostaje 4ever. jedyne co to brzuch sie wciagnie no i cyce zmaleja. mi stopy nie urosly i teraz tez okay wszystko w tych samych rozmiarach choc misiek twierdzi ze mi nos sie wydluzyl hmmm

Pycia, trzymaj się i staraj się nie denerwować, bo to na pewno podnosi ciśnienie.

A ja wczoraj byłam u gina na badaniu. I cóż, moja szyjka jest uparta i znów się skróciła. Teraz ma 1 cm, a 10 dni temu miała jeszcze 3 cm.
I badanie było dość bolesne. Ale gin powiedział, że już nie panikujemy, ale tak z tydzień, dwa jeszcze dzidzię przetrzymać można (no-spa, magnez), a potem nie będziemy jej już przeszkadzać w przyjściu na świat.
Więc widzicie, że chyba się "sypnę" wcześniej niż w czerwcu :szok: .

Poza tym, wczoraj przeżyłam chwilę grozy po powrocie do domu. ZObaczyłam plamę brązowawą na majtkach i wpadłam w panikę. Od razu za telefon i do gina. Uspokoił mnie, że to po badaniu. Często się to zdarza kiedy szyjka jest skrócona. A dziś troszkę boli mnie brzuch, ale myślę, że tu może troszkę działać podświadomość.

Ale sobie ponarzekałam, uff :zawstydzona/y: .
A teraz Ada ciągnie mnie na plac zabaw, bo zobaczyła prezz balkon tłum dzieci. Chyba wezmę jakąś książkę i zasiądę na ławce, a dziecię niech się wyszaleje i straci troszkę energii. :-D

MOnika to zapowiadasz sie widze na majowke!!! tez fajny miesiac :)))) co Ty takiego robisz ze tak Ci sie skroca szyjka? ja szaleje z Ciri az tchu mi brakuje (coraz czesciej musze przyznac) i w domu porobie i wszystko szczelnie pozamykane. chyba to roznie bywa jak z wszystkim..... a bol brzucha tez moze byc po badaniu nie martw sie!!!

Kurcze, Asylan nie mam pojęcia, co ja robię nie tak. Oszczędzam się i nie szaleję. A moja szyjka też jest jeszcze zamknięta, tylko się skraca. :zawstydzona/y:
A z tym bólem brzucha to mnie pocieszyłaś, dzięki :-D

reklama
Monika no to widać że spieszy się Twojej dzidzi na ten świat. Ty teraz odpoczywaj i nabieraj sił przed porodem, jejku u Ciebie to już tak niedługo, tydzień lub dwa. Chyba będziesz pierwsza wśród czerwcówek trzymaj się kochana ;-).

Do góry