reklama

Ulubiona pozycja ;-)

• Starter tematu Starter tematu Agnexx
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też sie pochwale!!! Lubie chyba wszystkie(z tych przeze mnie wypróbowanych) oprócz "na jeżdżca". Ale najbardziej od tyłu i tzw."scyzoryk" . A ostatnio nawet próbowaliśmy (podpatrzone na jednym ze świńskich filmików...ha!) coś w rodzaju świecy. Wiecie.ja robie "gimnastyczną " świece z nogami w górze a on nade mną w rozkroku,robi atkie lekkie przysiady.... Super! Ale męcząca pozycja mimo wszystko.

reklama
no a ja uwielbiam te pozycje najbardziej ze wszystkich -  :P podczas tej pozycji to dopiero mam jazde  :laugh:  ;) a orgazm to ze hoho  ;D - az mi się zachciało ... hehehehe  ::) ;)

o! To łap Tuśka męża i do roboty!!! U mnie dziś chyba nici z seksu... mój małżonek ma jutro na 6 rano do pracy!! A dziś też miał na 6! A on jest z tych,którzy uwielbiają spać!!!! a ja też sie troche napalam w trakcie tych internetowych klikanek...ha!

adusia0503 - z wielka checia - ale moj mezus juz dawno w pracy a po robocie na zjazd na uczelnie leci - sobota od 8 rano 21 ma zajecia i tak samo w niedziele wiec napewno w ten weekend nie ma szans - no ... chyba że .... dorwe go podczas nocnego spania - ;) heheheh

Tuśka! Jesteś tam??? Pomóz mi ,prosze!!! Nie potrafie wkleić żadnego zdjęcia.... Próbowałam na kilka sposobów i nic... Nie potrafie nawet zmniejszyć rozmiaru zdjęcia.... a co próbuje,to mam za duży format zdjęcia... Pomóż!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry