• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
Mój mały od wczoraj też robi "Tany tany".Wystarczy ,że się powie i nóżki ugina i skacze.Coś pięknego.Ogólnie jakoś teraz stanął w miejscu.No może z równowagą coraz lepiej.Czły czas raczkuje i chadza przy meblach.Pięknie potrafi sam siedzieć długo i prosto.Mówi mniej niż wczesniej:baffled:Było już mama i tatatata a teraz mu się zapomniało.
Sel mała niesamowita!
Piekna i bardzo do Ciebie podobna (ale ukryłam komplement for you:) ).Po cichu liczę ,że Mati w jej wieku też tak będzie stawał.

A ja myślałam, ze tylko mój Bartosz taki muzykalny;-)
Widać wszystkie maluszki muszą przejść etap tańcowania.
Sel, Alicja silna dziewczynka faktycznie oryginalnej urody.
Czechow, filmik super fajowy:laugh2:

Dawno żem nic nie pisała

- od trzech dnia nareszcie mówi mama i baba
- sama stoi - wstaje trzymając się mnie / innych rzeczy a później stoi już sama

I chyba styknie na razie

Ale Wasze pociechy zdolne-gratulacje wspaniałym mamom:tak:Ja tu jeszcze nie pisałam, więc też pochwalę się synkiem:-):
Tymek raczkuje jak oszalały po całym domu oprócz miejsc, gdzie mamy bramki "antytymkowe", przez ostatni mniej więcej miesiąc jego jedynym słowem było "mama" i jego kombinacje, a od przedwczoraj doszło "łała", "wawa" i "baba". Staje przy wszystkim i raz na momencik dziś się puścił, ale uważam, że to przez przypadek-pewnie mu się zapomniało, że powinien się trzymać:sorry:

U nas raczkowania nadal brak, jedynie opanowała do perfekcji dostawanie się wszędzie w stylu ślizg wsteczny plus obrót, czasem o 360 stopni ;-)
A na tapecie siedzenie koło suszarki i przesuwanie jej przód-tył (mamy na kółkach).

reklama
U nas mama pojawiło się pod koniec lipca, potem długo trzeba było czekać na tatę, ale jak się pojawiło to już tylko tata, teraz już jest po równo ;-) Jak zabawa to tata, jak jeść i nuda to mama, taka sprawiedliwość ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry