reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

Kasiad to faktycznie masz problem, co zrobić, ale faktycznie nie masz gwarancji, że za tydzień nie bedzie chory ktos inny... w ostateczności możesz rzeczywiście rozdzielić imprezke na dwie i pozapraszać osobno, bo z małym dzieckiem to faktycznie ryzyko, żeby nie podłapało nic.
Szkoda, ze niektórzy chrzestni nie wywiązuja się ze swoich obowiązków i nie zalezy im, zeby sprawić dziecku przyjemność...:-( no ale tak to juz bywa...

My robimy urodzinki 1 lutego w Hubka urodziny - fajnie, że tak sie nam akurat złozylo w tym roku:-)

reklama
Dostałam marcepan i będę robic ozdoby na tort.
Swieczki tez kupione,goście zaproszenie,robimy oimprezke w weekend po urodzinkach...więc juz niedługo.:tak:

Super, że już macie wszystko albo większość przygotowane:tak: Ja zacznę wszystko planować jak już urodzę, bo wtedy będę wiedziała co i jak, i czy dam radę sama zrobić tort itp.:-p Dobrze, że do 27 lutego jeszcze ponad miesiąc;-)

Co do chrzestnych to ja na wybranych dla Victora nie mogę narzekać:tak: Świetnie trafiliśmy;-) Mimo, że nie przylatują na urodziny to zawsze jak jesteśmy w Polsce widzimy się i nadrabiają zaległości;-) Poza tym cały czas jesteśmy w kontakcie i pytają o Vicka;-)
Teraz dla drugiego Malucha będziemy się starali wybrać tak samo dobrze;-) Napewno to będzie mój drugi młodszy, rodzony brat, ale z chrzestną będziemy mieli problem... żeby znaleźć w podobnym wieku jak mój brat, czyli ok. 19;-)

Imprezkę niestety musimy odłożyć. Ja ok, choć słaba jakaś jestem, Tomek ma cały czas nos zapchany i strasznie kaszle, Oli też kaszle, ale mało, mój tata też nadal kaszle, a mama właśnie dziś dostała gorączkę :baffled: Zdecydowaliśmy, że rodzice i teściowie przyjdą w poniedziałek, czyli w dzień urodzin Oliwki (mam nadzieję, że przez te 4 dni wszyscy się jako tako podkurują) a chrzestna Oliwki z całą rodziną przyjdzie w przyszłą sobotę. No to czeka mnie szykowanie 2 tortów :confused2:

No i u nas trzeba będzie upiec dwa torty, jeden na imprezę na wyjeździe u rodziców, a drugi tydzień po Wiki urodzinach, na imprezę dla chrzestnych i ich połówek:tak:Ozdoby kupiłam w carrefurze, świeczki w realu, mam jeszcze pisaki z lukrem, kupie jakies owocki i będzie ok, poszukać muszę bezów, ładnie na torcie wygladaja:tak:

BOZIU ja jeszcze nic nie mamm i tylko mysle czy robic jedna wieksza impre czy 2 mniejsze:sorry::sorry::sorry: jakos nie mam weny na balangi...choc powinnam bo to w koncu 2 latka....

Ja tez musze przelozyc imprezke na za tydzien w sobote :baffled: chrzestny jak juz pisalam siedzi w domu w gipsie jego zona czyli chrzestna nie ma prawka a druga chrzestna ma od wczoraj chore dziecko na jelitowke takze niechce Jenni narazac na to zeby mogla sie zarazic tylko jeszcze musze to jakos jej jutro wytlumaczyc :baffled:

reklama
Do góry