reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Irtasia ja z tej firmy chciałam kupić zwykłe http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/124/12453.jpg w zeszłym roku dostałam je bez problemu przed świętami też widziałam a teraz nigdzie jak zwykle dostać nie mogę :baffled: ale jak mówicie że takie kiepskie to ich już nie kupię :no:

jak mi się uda to zrobie ze śmietany napis a jak nie to bedzie bez napisu ;-)

Ja kupiłam czekoladowe literki Dr.Oetker-a,z tego zmontuje napis.:tak:
tortownia.pl :: Literki i cyferki - z czekolady deserowej
W Auchan.:tak:

reklama
Irtasia, tort wyszedł Ci super :tak:
A z pisaków też nie byłam zadowolona. Ciężko było je zmiękczyć, pomimo, że trzymałam w gorącej wodzie, to i tak ciężko się je wyduszało, a jak napis poleżał kilka godzin na torcie, to rozlewał się z niego kolorowy płyn po torcie.
Ja musialam trzymac je najpierw w lodowce a potem pisac i tez sie ciezko je wyduszalo a czy sie rozlewaly to niewiem bo szybko byl zjedzony
no właśnie u mnie będzie też 2 :tak: ja raz pokazałam jaki tort znalazłam i chyba każdej co robi 2 się taka 2 spodobała i stąd ten pomysł :tak:
ten tort co pokazalas bombowy moze taki w lipcu Jacki zrobie:tak: a w marcu dla Chrisa musze wymyslec:tak:

Do góry