reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

Agusia kolejna piękna i apetyczna dwójeczka:tak: Jak ja Wam zazdroszczę tych efektów tortowych;-) Oby mi wyszło coś co da się pokazać wogóle:-p:rofl2:

reklama
widzę, że ozdoby opłatkowe cieszą się popularnością;-)
Agusia tort wyszedł ci okazały:tak:
Wiki i w tym roku miała tradycyjny okrągły, pyszny był, tylko mnie te lukrowe pisaki wkurzyły.

Załączniki

• 20.jpg
    20.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 52
Oba torty wyglądają naprawdę pysznie :tak:
Kurcze, nabrałam ochoty na coś słodkiego :sorry2:

Nasze urodziny z chrzestną odłożone o kolejny tydzień - Patryk jeszcze nie jest zdrowy i Michalina - córka chrzestnej i moja chrześniaczka też jeszcze nie doszła do siebie.

Agusia swietny tort. Cudenko!!!!!

Ja tez robie tort na jutro. Jednak zrezygnowalam z robienia masy marshmallow i kupilam gotowy marcepan. No i Milki tort bedzie okragly. Mam nadzieje ze mi sie uda.

Zgadzam sie cudeńka tu robicie.
Karolina ja tez właśnie robie tort.:-D

ale fajne te torciki:tak:.my robimy urodzinki Ali 21 lutego razem z urodzinami mojego męża,bo mają bardzo blisko:tak:.Podobno wszyscy się odpiszą,tzn.chodzi mi o chrzestnych,bo dziadkowie to na mur!chociaż na temat mojego teścia bym się nie wypowiadała,wrrr....

reklama
Do góry