reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

no i ja jednak upiekłam biszkopt, tym razem czekoladowy, zaraz będę przekładać bitą śmietaną i bez żadnych mas marschmallows, bo nie chce mi się w to bawić:baffled:
Gości tez mamy dopiero na 18, więc do dzieła ruszam.

reklama
ja naszych -pewnie pamietacie z zaproszenia - zaprosilam na 16 liczac że impreza zakończy się szybciej niż pierwszy rok który trwał do 2 w nocy:baffled:

aaaaaaaaaaaa nic nie gotowe
ja w dresie
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o 17 przyjdą goście
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wiśnia, u mnie to samo, gotowy tort i sałatka, mięso jeszcze do zamarynowania, ja jeszcze w dresie, nie posprzątane do końca :baffled: no dobra mam jeszcze półtorej godziny, dam radę mam nadzieję. A jak nie odsapnę z 15 minut to wysiądę, więc piję kawkę, łapię oddech i wklejam Wam zdjęcia tortu przy okazji.

Zdecydowałam się na zrobienie tortu lalki :tak: Bo tak sobie pomyślałam, że sama lalka nie jest przecież krojona, bo to plastikowa lalka Barbie ;-)kroi się tylko jej sukienkę :tak: Paulina biedna wałkowała tą masę i przystrajała 3 godziny :baffled: Jest z tym tyle zabawy, że chyba to jest pierwszy i ostatni tort z tą masą hehe.

Tak nam to wyszło, a właściwie Paulinie, bo ja piekłam biszkopt i przekładałam kremem, masą marchmallową zdobiła Paulina:

a to zbliżenie sukienki (perełki są też jadalne):

Zdjęcia są zminiaturyzowane, więc trzeba kliknąć na nie, żeby obejrzeć w większym rozmiarze (Fotosik objął abonamentem wklejanie na fora zdjęć w normalnym rozmiarze :crazy:).

Kasiad:szok: Nie mam słów:rofl2: Przepiękny tort Wam wyszedł:tak::tak: Świetny pomysł z tym tortem lalką:tak::tak: No i Paulina przeszła chyba samą siebie, takie dzieło utworzyła - jestem zachwycona i pełna podziwu dla jej talentu artystycznego:-):-)

reklama
Kasiu:szok:.Tort rewelacyjny,super dopracowany:-):tak:.
Patrzylam w jednej cukierni i robia torty koparki:szok:,z prawdziwa łycha :tak:...100 zl za kg.Moja mama chciala kupic Konradowi,ale dla mnie to strata pieniędzy:baffled:.

Do góry