Polecam kupić cały zestaw, bo tak jak piszecie jak nie teraz, to potem się przyda, a finansowo się opłaca. Ja dla drugiego bobaska kupuję też z wypełnieniem, bo z kolderki i podusi cały czas korzysta mi Piotruś (3lata), kołderka jest zgrabna, nie ciężka, nie zsuwa się z łóżeczka i myślę, że jeszcze spokojnie pod nią trochę pośpi:-)
reklama
H
Harsharani
Gość
Malina, tak mowiac szczerze to przez pierwsze dni/tygodnie nie zawsze jest tak, ze dziecko bedzie spalo w lozeczku...a to dlatego, ze bedzie malenkie i bedziesz je chciala miec blisko. Olo spal ze mna przez pierwsze kilka tygodni i powiem Ci szczerze, ze moja polozna tez mi mowila, ze ona tak samo robila...
futrzakowa
yea! to ja!
malinko -bez paniki:-) jeszcze trochę czasu jest na kupno:-) i na pewno znajdziesz coś co zadowoli cię i jakościowo i cenowo:-) a zestaw króry pokazujesz bardzo fajny... trzeba by przeliczyć czy faktycznie drogo wychodzi, bo w jego w skład wchodzi sporo pozycji:-) przytulam :*
a mnie wkurzają takie zestawy duże. wolałabym kilka mniejszych. bo z takiego dużego, to nie wszystko będzie mi potrzebne i wtedy wydaje mi sie nagle, że to jednak nie taka okazja. no ale ja to juz tak mam, że ciężko mi się zdecydować jak za dużo na raz jest 
futrzakowa
yea! to ja!
zresztą Malinka...ten zestaw co pokazujesz to sprzedawca jest z Gdańska...może się przejedźcie i obejrzyjcie na żywo:-) wtedy zdecydujesz czy chcesz kupować w zestawie i czy wszystko ci pasuje:-)
buziaczek1
Fanka BB :)
fajna bo intensywnie czerowna i dla chlopczyka i dla dziewczynek

reklama
Podziel się: