reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Dzięki dziewczyny :) mi w sumie najbardziej sie podoba kremowa, ale mam takie wrazenie, ze bedzie sie bardzo brudzic? bo taka jasna? ale przeciez dzieciatko to takie czysciutkie jest. sama nie wiem :) może zdecyduje sie na ten słoneczny z żyrafką, nie wiedzialam, ze wybieranie wozka poscieli i mebli to takie ciezkie :)

Ostatnia edycja:
reklama
a te naklejki na sciane pojda-zakochal sie tatus w nich to on wybieral:)
!B9H0dZ!CWk~$(KGrHqJ,!lcEy+jC)GB)BM44MHfMdw~~0_12.JPG

Nie, nie będzie się brudzić, spokojnie:) Mam dwie kremowe, a teraz kupiłam bardzo kolorową, jutro wkleję fotki bo się szyje:)

wredniaku my zamowilismy takie rzeczy ale jeszcze nie przyszly...lozeczko bardzo podobne o takie
!B6tv4cQCWk~$(KGrHqQOKiIEy(I,7K6MBMyUrdC4-Q~~_12.JPG

łozeczko mielismy zamowic wlasnie z ta żyrafka, ale z tym misiem ma atesty i tak to nas skusiło.
a mebelki sliczne :)
u nas mała bedzie miała tylko swoj kącik w pokoju, bo wynajmujemy, a jesteśmy na etapie budowie domku, takze za rok mała juz bedzie miala swoj pokoik, jak narazie robimy jej kącik. :)
a komode kupilismy taka, tylko ciemny kolor. Komoda Sen, Black Red White - sklep Kelman.pl

fajniutka komodka tylko wlasnie chcialam u nas te kolorki troche podobne zachowac, a jasne drwwno to juz w sypialni mamy wiec odpada nastepne...my tez wynajmujemy ale poki co nie chcemy sie wyprowadzac i co do tych naklejek to je dasz rade odkleic bez niszczenia scian wiec to fajne polaczenie praktycznych z pozytecznym i roboty nie duzo:tak:tylko rozmieszczenie rozplanowac na scianach;-)

nie na allegro na ebuy uk ale na allegro na pewno ez bedziesz miala bo sama widzialam mnostwo..moze beda inne wzory ale na pewno rownie sliczne, bo tego wszedzie pelno:tak:

reklama
Buziaczek - wlasnie znalazlam mnóstwo naklejek na allegro :) koljna rzecz do wybrania hehe :)

ja już zamówiłam pościel, o taką :D
ochraniacz_mis_poducha_bez.jpgmis_poducha_bez_all.jpg
pencil.png

Do góry