Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasia178 pisze:Hej!
My już po wizycie i USG, wszystko jest w porządku, Dzidzia okazała się być o tydzień młodsza, więc w zasadzie powinnam być "lutówką" ale zostaję u Was bo gin powiedział, że rozwiązanie przez cc będzie musiało być już po 36 tyg ze względu na rozwarstnienie kosmówki (nie mięśniak!! jak mówił poprzedni gin) i mój kręgosłup, czyli ok. połowy stycznia. Dzidzia to śpioch, nie chciała niczym machać, a ni rączką ani nóżką i spała w najlepsze i nawet poszturchiwania w brzuszek jej nie obudziły. Gin śmiał się, że będę miała urwanie głowy bo skoro w dzień śpi to w nocy potem będzie rozrabiaćAle serduszko pięknie biło, widziałam wszystko, niestety zdjęcie z profilu więc zobaczycie tylko główkę i tułów. Za to jak się przyjrzycie to zobaczycie śliczny nosek, usteczka i bródkę
Za dwa tygodnie następne USG bo musimy kontrolować kosmowkę czy się nadal nie rozwarstwia. Mam nadzieję, że będzie ok. Zdjęcie zaraz wkleję, mąż musi mi pomóc. Pozdrawiam
![]()
![]()
![]()