Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
Kiedy to było? 
), a potem sie odmienilo - teraz i pieknie spi, i pieknie zasypia
i tak to mniej więcej wygląda. Taki okres buntu przechodziła jeszcze tydzień temu, przez parę dni było ciężko, zdarzały się nawet dni bez drzemki popołudniowej, bo nie zasnęła i koniec. A teraz jest już dobrze, grzecznie się kładzie i po chwili już śpi. Ostatnio wymyśliłam taki chwyt i mówię jej, że wszyscy już poszli spać i wymieniam po kolei: krówki poszły spać, kotki, pieski itd. Ona potem powtarza za mną, oczywiście po swojemu po czym grzecznie kładzie się i zasypia. Nie wiem na jak długo podziała ten chwyt, na razie jest skuteczny. 
własnie przestał chorować ale na widoku są znowu ząbki,kiedys usypiał sam ale teraz mogę tylko pomarzyć tylko na rękach, chyba muszę go wziąć na przetrzymanie jednak nie zawsze mam siłę,żal mi go
a jak go coś boli ? przesadzam prawda:-) pozdrawiamy
. Nie walczę z tym. Większość dzieci sama z tego wyrasta. Korzystajmy póki jeszcze możemy sie poprzytulać i spać z dzidziami bo jeszcze chwila i nasze dzieci powiedzą: "mamo nie całuj mnie, robisz mi obciach...";-)